Cnsyldz Busrasisman çok geçmiş olsun benim bebeğimde küvözde, ne kadar zamandır küvözde şimdi kaç haftalık oldu kilosu ne kadar ne zaman çıkarıcaklarmış?
Busrasisman Cnsyldz sağolun size de geçmiş olsun🙏 biz de çok şükür iyiyiz. Yeniden steroid tedavisi başlandı dün nazaldan çıkabilmesi için. Nazaldan çıkınca küvez içi oksijenle taburcu olacak inşallah. Şuan kilosu 2794 gram. 4,5 aydır küvezde düzeltilmişi 1 aylık şuan
Busrasisman Bekcii gözünüz aydın🙏biz de çok şükür iyiyiz. Yeniden steroid tedavisi başlandı dün nazaldan çıkabilmesi için. Nazaldan çıkınca küvez içi oksijenle taburcu olacak inşallah
Cnsyldz Busrasisman oy yavrum benim maşallah subhanallah kilosu çok güzel artmış sağlıkla kavuşun inşaallah
limonlucheesecakee Rastgele forumda dolaşıyordum sizinle aynı haftadaym diye okudum postu , eşime anlattm direk ikmzde o kadar sevndik ki anlatamam sürekli bı gülümseme halindeyz . Rabbim sağlıkla huzurla buytmyei nasip etsin inşallah 🌷
Busrasisman Bekcii merhaba sağolun iyiyim siz nasılsınız? Hayır daha taburcu olmadık. Tedavi alıyor 2 günü kaldı bitmesine. Ona göre değerlendirme yapılacak oksijen tüpüyle veya tüpsüz çıkışı yapılacak
Bekcii Busrasisman biz iyiyiz 1 aydır evdeyiz. Kontrollere gidip geliyoruz sorun yok çok şükür. 4 kilo olduk. Sağlıkla alın inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum 🩷🩷
Daisyy000 Busrasisman Merhaba kuzenimin oğlu 600gr doğdu. Hayatımda gördüğüm en küçük bebekti, şuan benden uzun kocaman bir oğlan oldu 😍 İnşallah bebeğinizde toparlanacak büyüyecek, her şey yoluna girecek❤️