cauuv1 Busrasisman postunuzu yeni gördüm çok geçmis olsun tez zamanda kavuşun insallah onlar cok güclü senin kokunu hissedip tutunacaktır hayata siz güclü kalın her seyi hissediyolar simdi siz ve bebek nasılsınızz
Bekcii Busrasisman iyiyiz eve alıştı, geçen hafta pazartesi 3.175 gramdı. Sağlık açısından hiçbir sorunumuz yok çook şükür 🙏🏼 siz nasılsınız?
mavi123_ Busrasisman çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla sıhatla bebişinizi evinize götürmeyi nasip etsin. Kilosu artmışmı? Postunuzda 730 grm yazmıştınız
Cnsyldz Busrasisman çok geçmiş olsun benim bebeğimde küvözde, ne kadar zamandır küvözde şimdi kaç haftalık oldu kilosu ne kadar ne zaman çıkarıcaklarmış?
mavi123_ Busrasisman ayyyy çok şükür böyle şeyler duyunca umut oluyor herkese. Bence artık kuvezden çıkartırlar çünkü normal kilosuna ulaşmış tabi başka problem yoksa. Çünkü benim bebeğimde 36+5 de 2900 grm ile doğdu ve çok şükür küvezde falan da kalmadı.
mavi123_ Busrasisman çok şükür canım inşallah en tez vakitte onada gerek kalmaz. Rabbim hiç bir bebeğe hastane yolu göstermesin🌸💖
Busrasisman Bekcii gözünüz aydın🙏biz de çok şükür iyiyiz. Yeniden steroid tedavisi başlandı dün nazaldan çıkabilmesi için. Nazaldan çıkınca küvez içi oksijenle taburcu olacak inşallah