Ztkn2 Yektek22 nasıl yanı doktor ilaçsız adet olmanı mı bekleyecek böyleyse eğer bende adet olmak için ilaç kullanmadım doğal olmamı bekledik oldum şükür
Yektek22 Ztkn2 yok rahim kalınlaşması için ilaç vermeyecek galiba doğal yumurtlama döngüsünde yapacak galiba tam bilmiyorum artık diğer ay ogrenicem
Rachelgreen94 Yektek22 yoldayız şuanda 12 buçukta randevum , umarım çıkmıştır sonuç çok merak ediyorum bende♥️
Rachelgreen94 Yektek22 siz acıbademde ne kadar ücret veriyorsunuz transfer ve pgt için. Benim drum maslak acıbademde oraya istedim ama fiyatlar 2 katına çıkar dedikleri için başka dr buldum. Transferim 125 bin, pgt embriyo başı 400 e.
Yektek22 Rachelgreen94 ben hastaneye toplam pgt hariç 100 bin verdim. Dondurulmuş transfer olacak 25 bin daha ekstra alacaklar
Yektek22 Rachelgreen94 acıbadem Şişli’deki bir merkeze gönderdi pgtyi bizim. Kendi Hastanesi’nde daha pahalıydı
Rachelgreen94 Yektek22 çıkmamış benim henüz dr sıkıştırıcam hızlanması için dedi. Kan alındı sonuş istenilen gibi gelirse 24 transfer
Rachelgreen94 Yektek22 benim sonucum geldi 5 tane göndermiştik 4 tane sağlıklı geldi.1 tanesinde hasar varmış. Hatta ben sormadan hemşire bunların diğerleriyle karışma imkanı yok hepsi ayrı ayrı oluyo falan gibilerinden bir açıklama yaptı
Ayseherr Ztkn2 bende aynı şekilde rahim kalınlaştırma aşamasındayım hazır nar suyuda içiyorum takviye olarak inşallah sağlıklı şekilde sürek güzel ilerler hepimiz için
Rachelgreen94 Ayseherr transferiniz ne zaman benim 24 mart bugün kont vardı yarın progestan iğnelere başlayacağım
Ayseherr Rachelgreen94 cuma günü belli olacak bakalım transfer günü inşallah bu ay yapılır da güzel sonuçlar alırız hepimiz