Yektek22 Kızlar pgtli tüp bebek surecindeyiz opudan sonra ilk adet oldu bitti Nisan da ikinci adet olunca transfer süreci başlayacak. Var mı aynı ayda transfer olacaklar birlikte bekleyelim konuşalım çok stresli heyecanlıyım
aycicegi22 Yektek22 ben varım inşallah, bi önceki denemede rahim kalınlığı istenen seviyede olmadı bu adet deneyeceğiz
Emnnur Yektek22 regl bende Nisan başı gibi olurum büyük ihtimal zaten 20 gün falanda rahim kalınlaşması oluyor
Rachelgreen94 Ztkn2 benimde 24 martta inşallah 18inde muayenem var hormon bakıp ultrasondan bakıcak dr. İnş herşey yolunda gider transferimizi oluruz♥️
Ayseherr Ztkn2 bende aynı şekilde rahim kalınlaştırma aşamasındayım hazır nar suyuda içiyorum takviye olarak inşallah sağlıklı şekilde sürek güzel ilerler hepimiz için
Yektek22 Ztkn2 benim doktor ilaç vermeyecek galiba. Doğal döngüde yapacak o nasıl oluyor bilginiz var mı
Ztkn2 Rachelgreen94 yaaaa inşallah herşey yolunda gider hepimizin de 🥲inşallah buraya yazmayı unutma transferini . Bende 28 martta kontrolümüz var dediğin gibi hormona bakar ultrasonla bakar uygunsa 2 nisanda transfer oluruz 🥰👼
Rachelgreen94 Yektek22 yok daha çıkmadı salı günü kontrolde soracağım doktora , salıya kadar beklicem♥️
Ztkn2 Yektek22 nasıl yanı doktor ilaçsız adet olmanı mı bekleyecek böyleyse eğer bende adet olmak için ilaç kullanmadım doğal olmamı bekledik oldum şükür
S-nur1 Ben şubatta oldum transferimi Rabbim sizlere de kolaylık versin inşallah minik mucizelerinize sizde kavuşun 🐥❤️