• Gebelik
  • Şubat anneleri doğuran yok mu hiç 🥰

Eslemece subat bebekleri pek nazli galiba :)) 39 4 um gelmezse carsamba sjni denicez
Eslemece yok ben 20den yukarisini hic gormedim 🙈 kanalada girmedi bakalim pazartsi ne olcaz
37+6 oldum son 15 gün. Felaket hastayim bronşit oldum😔 öksürmekten artik çocuk da çatladı içerde. Suyum gelecek doğum başlıcak diye panikliyorum o derece bi öksürük krizim var. Bir sürü ilac yazdi göğüs uzmani. Doktorum da kullan sıkıntı olmaz dedi bebeğe. Bu şekilde iyilesmeden doğum başlasa öksürmekten ıkınamam da zaten insallah gecer bi an önce halim kalmadı artik. 😔😔😔
38+3 üm benimde hiö bi belirti yok henüz bekliyoruz pzt kontrol var inşallah sancım ve açılmam çıkar🤲🏻
38mrym yok canim ozeldeydim benim zaten sezeryandi normalde ama ani sancilarim basladigi icin acil gittik hastaneye suni sanci almadim hic
    Alyaveannesi lansinoh kem sürüp göğüs pedi ile kapatıyorum o biraz iyi geliyor gibi ,ama benimde çok fena.. gümüş göğüs kapağı alsam mı diye düşünüyorum şu an
      39+3 keyfini bekliyoruz bizim oğlanın 😂 Hic de belirti yok yani sanki hic dogurmayacakmisim gibi😂
      Eslemece 38+6 sancı falan tık yok kırk haftaya kadar gidecem galiba😂
      Alyaveannesi teşekkür ederim benim bakalım nasıl olacak sancim yok cuma günü de 40 hafta olacak sezeryan olur büyük ihtimal diyorlar ama sancıyı bekliyorlar kafam çok karışık bi de ilk gebelik hayırlısıyla gelir hepimizinki inşallah 😊
        Benim 38+5 ve sancım yok arada kramplar vs o kadar. 40 a kadar bekleyeceğiz tabi canı ne zaman isterse o zaman gelecek küçük prensim ☺️