Nazliip Kızlar kürtaj olalı 36 gün oldu hala adet olmadım olmadıkça kafaya takıyorum niye olmuyor bu durumu yaşayan var mı
ash62an Nazliip ben 28 eylülde kürtaj oldum, kasımda da adet oldum yine aynı döngümden devam ettim ama düzensizlik olmadı.
cakirbebek Nazliip 2 ay adet olmadım doktor söktürücü verdi 4-5 gün sonra oldum o zamandan beri düzenli her ay
89962024 Merhaba ben 13 Ocakta bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaj oldum yaklaşık 63 gün oldu hâlâ adet olmadım pcos olduğum için doktorum beklememi söyledi başka bir doktor adet söktürücü verdi 6 gündür kullanıyorum ama hiçbir adet belirtisi yok aşırı kafaya takıyorum gece uyutmayacak derecede ne zaman gelir normal mi bir sorun mu var diye düşünüyorum sürekli Nazliip
ash62an Nazliip stres yapmayın, stresten de olmuyor olabilirsiniz ama yaklaşık iki ay olmamak normal bir durum her beden farklıdır. Normalde düzenliyse tekrar aynı düzenden de devam ediyor zaten ben de hiçbir problem yaşamadım sonrasında, aralıkta da tekrar hamile kaldım zaten
GezenTavuk_2 Nazliip inşallah kuzum bir de vücudunu adet stresine sokma o zaman da gecikir akışına bırak her türlü olursun 52 güne kadar normal diye biliyorum kürtajda yada 40 olabilir
ash62an Nazliip ben kürtaj olduğumda klinikte oldum, doktorum beklememe gerek olmadığını söyledi, ama ben adetimin geçmesini bekledim, yaklaşık 3 ay falan kasımda ve aralıkta adet oldum aralığın sonunda da hamile kaldım
Nazliip ash62an peki nasıl ilerledi hamilelik benim kalbi durduğu için alındı tekrarlarsa diye onu da stres yapıyorum
ash62an Nazliip benimkinin de anne karnında kalbi durdu bu yüzden kürtaj oldum. Doktorum bebeğin kalbinin durmasının zaten sağlıksız bir gebelik olmasından kaynaklı olduğunu ve anne ile alakası olmadığını söyledi ayrıca düşükten sonraki gebeliklerin sağlıklı olma ihtimalinin de yüksek olduğundan bahsetti. Şu an sağlıklıyız çok şükür allahıma, nazar değmesın. 13+4 olduk bile🥹
Nazliip ash62an bizede aynısını söyledi kelimesi kelimesine aynı olay geçti başımdan olur da sağlıklı kalp atışı duyarsam günlerce ağlarım herhalde
ash62an Nazliip duyacağınıza eminim kendinizi boşu boşuna strese sokmayın illahaki oluyor siz sağlıklıysanız🌸 sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah💓