Bhgdf busra05_ rica ederim online sayfasını indir ordan bak çok çeşit var hatta bu ay indirim var bazı dolaplarda 2000tkye bile şifonyer bulabilirsin ilk etapta oda yeter hatta beşikli takımlar bile var ortalama 10.000falan ama işte sürekli yer değişikliği yapmaman gerekiyor
Kosemen54 busra05_ hee bide 6 li çekmece almıştım kıyafetlerini koymaya askıya asilacaklari kendi dolabıma koymuştum ☺️
DENIZ_55 busra05_ merhaba canım bende 35+3 haftalıgim müsait odam var ama şimdiden gereksiz bi harcama diye ben yapmadım bu benim fikrim büyüyünce yaparim ama oyke şatafatlı tarzı yapmam çünkü büyüdükçe begenmiyorlar normal standart yapacam odasını eşyasına gelince bizim dolapta yer açtık oraya koyacam
busra05_ DENIZ_55 merhaba kesınlıkle çok doğru buyuyunce bı alana ıhtıyacı oldugunda yerı var cok şükür onlara göre yaparız:) bende kendı dolabım ve makyaj masam şifonyerli 3 çekmeceli ona yer açacagım💖
busra05_ Bhgdf beşiği felan gelmişti canım ben yıne marketın onlıne sıtesıne bakıp takıpte de kalırım sanırım gecenlerde görmüştüm
Cnhavva busra05_ bizim de odamiz yok esimin pc odasi var yapmak istesem bende orayi yapicaktim ama kiraciyiz da yatak odasinda pek yer yok besigi anne yani alicam dolap da ayriyeten almayi dusunmuyorum alani daraltmasin ilk tasinirken yukluk gardolabi yaptirmistik yuklugun alt kismi cekmece dolap seklinde oraya koymayi dusunuyorum bos duruyodu odasi da artik kendi evimize cikinca
busra05_ Cnhavva inşallah bi gun kendı evımıze çıkarız🌸 bende suan oda var sızın gıbı yapmak istemiyorum bızım yanımızda kalırlar🎀
DENIZ_55 busra05_ aynen bende öyle yapacam cnm çünkü şimdi anlamaz ki bosa masraf olur 2 tane boş odam var biri çamaşır birini çocuk odası yaptik bi baza var orda kız buyuyene kadar gele giden yatıyor kizim büyüyünce ona ait olacak orası nasipse
Yogurtlupilav busra05_ işk 1,5 -2 sene oda şart değil ama bir dolap şart bence, eşyalarının hepsini alacak bir dolap alıp, 1-2 sene sonra oda işine girişebilirsiniz. Bende öyle yapacağım.