SedaRonyam worin karnin Cok cikti mi peki Benim Cok cikmisti Ona da bagli diyorlar.. bu zamana kadar Catlamadiysa daha catlamaz zaten dogurmak uzeresin🙂
Hulyalp Oglumda sadece tatli badem yagi surdum karnima ve catlamadi ama kalcalarima surmedigim icin ve aklima hic gelmedigi icin surmek kalcam catlak icindeydi. Suan ikizlerim var erken cikti karnim kiloda aldim. Suan hindistan cevizi yagi ve aktardan yag karisimi aldim icinde tatli badem yagi kakao yagi findik yagi portakal yagi kayisi yagi sari kantaron yagi bugday yagi var.
Nesrn Cansutkk faydasini gormem icin cok erken cunku 17 haftaligim :) ama kremler kadar etkili oldugunu arkadas tecrubelerinden biliyorum, onemli olan surekli nemli olmasi, gerilmemesi, ama genetik faktorler de var, onlemimizi alalim da.
SedaRonyam worin Evet son zaman Sanki daha Cok cikiyor insanin karni sende HIc bulanti Kusma filan oldu mu tiksinme birseylerden
Ygmrkspgl 27+3 deyimm karnımda maşallah hiç çatlak olmadı 15 kilo aldım ☹️ her akşam mutlaka yağ sürüyorum bebe yağı vazelin ve mustelanın çatlak öncesi yağını kullanıyorum fakat kalcama hiç yağ sürmek aklıma gelmediği için biraz oralarda oldu inşallah doğuma kadar daha fazla çatlamam :)
Ygmrkspgl SedaRonyam evet genetik kesinlikle annemde cook fazla var ama tabi önlem almakta gerekli bence üseniyoruz aslında çatlasın ne olucak diye düşünüyorum ama görünce de üzülüyorum :))
Zeyneptosun Benim karnımda değilde baldırlarımda oldu her biriniz karışık bir sürü şey yazmışsınız hangisi daha etkilidir alsam?
SedaRonyam worin oh ne güzel ya Ben ilk haftalar asiri yerdim HIc tiksinme olmazdi ama simdi tavuk ve etten Cok tiksiniyorum hala da yiyemiyorum ama Onun disinda Hersey yiyorum 🙈
HandeAnne 34. Haftamız bitiyor hiçbir yerimde 1 tane çatlak yok haftada ya da 2 haftada bir bazen o bile değil kakao yağı sürdüm sadece karnıma. Merak ettiğim bundan sonra çatlar mı acaba? Ya da doğumdan sonra çatlar mı ki?
turkansahin Ben 3 buçuk aylık hamileyim şimdi varmak falan yokta bebek yagi kullanayim diyorum 5. Aydan sonra
SedaRonyam Ygmrkspgl evet kesınlıkle üşenıyoruz 😂 önlem almak gerekıyor doğru dıyorsun ama ben kızımda da aldım yıne ıse yaramadı 🤣🤣