SedaRonyam Selam kizlar.. hamilelikte catlak olmasin diye kullandiginiz ve önerdiginiz yag önerileri var mi? Almanya da bulabilecegim..
Deletedmom667 SedaRonyam lierac. Organık hındıstan cevizi yağı ve bıtkısel aynısefa merhemi kullanıyorum
Semraylmzr SedaRonyam bebek yağı sürüyorum hiç karnimda catlagim yok 7 aylık hamileyim ama goguslerim ilk aydan catlamaya başladı ona müdahale edemedim
Nesrn Cansutkk faydasini gormem icin cok erken cunku 17 haftaligim :) ama kremler kadar etkili oldugunu arkadas tecrubelerinden biliyorum, onemli olan surekli nemli olmasi, gerilmemesi, ama genetik faktorler de var, onlemimizi alalim da.
SedaRonyam Semraylmzr Bebek yagi Cok iyi diyorlar zaten Ben baska kullanmistim ilk kizimda ama Ona Ragmen yirtilma oldu biraz .. Suan yine fazla yirtilma olmasin diye baska kullanmak istiyorum
MasaaL SedaRonyam Hindistan cevizi yağı+kako yağı+bir kaç damla da menekşe yağı damlattım güzel kokması için. Bunları karıstırdım kavonozda bir güzel. Şuan 35 haftalık oldum ve çatlağım hiç yok😍
worin SedaRonyam 39+6 dayim Masallah diyeyim bir catlagim bile yok.. Vaselin en az 2 saat nemli tutuyor bu yüzdendir sanirim bana cok iyi geldi😬
SedaRonyam worin karnin Cok cikti mi peki Benim Cok cikmisti Ona da bagli diyorlar.. bu zamana kadar Catlamadiysa daha catlamaz zaten dogurmak uzeresin🙂