1devaannesi Kızlar yaptınız mı test benim reglle 6 gün kalmış bugün bel kaşık ağrım var akıntı çok o şekilde
Glsmshn 1devaannesi benim bat 19 dün kan verdim negatif. Senin bat kaç bekle istersen yumurtlama takibi yapmadıysan
Gmzle 1devaannesi benim bat 20 5,6 yuuurtlama günüydü sadece 6 snda ilişki oldu test yapmadım tek ilişki olduğu için pek umudum yok acikcasi
1devaannesi Birde şey sorucam ben regl bittiği gün korunmasız ilişki oldu sizce test yapsam çıkar mı beklimi
Yaprakunallar Kızlar benim bat 19 ilk idrarla yapmadım bişey yoktu 3-4 saat sonra gölge olustu sizce bu kuruma iizgisimi kamerada cok belli değil çok dikkatli uzaktan bakınca gözüküyor elimdeyken daha iyi görebiliyorum yarında dolgu yaptıracağım kararsız kaldım
1devaannesi Glsmshn ozmn beklim ikizlerde(karnımda kalpleri durdu) ilişkiden 14 gün sorna öğrenmiştim dedim acaba olur mu ki
Glsmshn 1devaannesi üzüldüm canım inşallah sağlıkla tekrardan gebe kalırsın. Bat kaç ? Yumurtlaman acaba kaçınco gün oldu onu bilemiyoruz. Sperm içerde 3-4gün canlı kalabiliyormuş. Regli bitimi ilişkide şans olabilir
1devaannesi Glsmshn ben ayda 2 kez yumurtluyoru. Drum öyle demişti doğumdan sorna aynı olurmu bilemem ki
Glsmshn EsoMom_ geç döllenme olabilir canım senin yumurtalama çatlama geç olduğu için reglinin gecikmesini beklemen lazım canım hatt iki gün gecikse bile çıkmayabilir
Eda42_ EsoMom_ Canım hanı âdetin düzenli mi âdeti düzenli olan kişiler hani 12 16 günler arasında yumurtlama oluyor deniyor yaa geç mi yumurtlama oldu o zaman
EsoMom_ Glsmshn 10. Gün oluyor o zaman çıkma ihtimali oluyor ama bazıları Ovülasyon ile öğreniyor erkenden
Glsmshn EsoMom_ çatlamadan 10.günden itibaren çıkma ihtimali varmış o da kanda çıkıyor ilk önce sonra erken gebelik testiyle idrara yansıyor. Benim yarın 10.gün olacak ama test yapmıcam artık. Çarşamba regli olmam lazım zaten. Dün yaptım kan testini bişe çıkmadı. Bende zaten yok kafasına girdim bıraktım