MMiinniik18 gün önceGönderi #1 Cuma, 14 Mart 2025 10:29DüzenlendiBu üç resimdeki ne arkadaşlar neresi bebek bi ben mi anlamıyorum 16+6haftadan anlayan var mı ne neresi yada cinsiyet belli mi
MMiinniik18 gün önceGönderi #3 Cuma, 14 Mart 2025 10:33sevaldqn1 unutmusum eklemeyi unutkanlık tavan yaptı hamilelikte bende koydum canim
Beyzadrs18 gün önceGönderi #4 Cuma, 14 Mart 2025 10:38Miinniik artık bu haftalarda gobek çevresi ve başa bakıyorlar attığınız görseller bunlar aslında. Bir de bacaktaki kaval kemiği boyu da eklenecek tabi. Benim ultrason görüntülerim de hep böyle. Hoca 3 boyutlu verıyor arada bana bebeği gösteren
MMiinniik18 gün önceGönderi #5 Cuma, 14 Mart 2025 10:40Beyzadrs anladım canım çok teşekkür ederim kaç gündür bakıyorum bakıyorum anlamıyorum ne olduğunu:)
Miinniik Bu üç resimdeki ne arkadaşlar neresi bebek bi ben mi anlamıyorum 16+6haftadan anlayan var mı ne neresi yada cinsiyet belli mi
Beyzadrs Miinniik artık bu haftalarda gobek çevresi ve başa bakıyorlar attığınız görseller bunlar aslında. Bir de bacaktaki kaval kemiği boyu da eklenecek tabi. Benim ultrason görüntülerim de hep böyle. Hoca 3 boyutlu verıyor arada bana bebeği gösteren
Miinniik Beyzadrs anladım canım çok teşekkür ederim kaç gündür bakıyorum bakıyorum anlamıyorum ne olduğunu:)