Kokusuburnumda çok teşekkür ederim canım inş sağlıklı bir gebeliktir diyorum ya sevinemiyorum suanlık pazartesi idrak edecem galiba teste bile inanmıyorum :)

9876 öyle oluyor testte çıksa da inanamazsınız kese oluşsun kalp atışı duyulsun biraz büyüyüp riskli zamanları atlatsın derken hareketleri hissedene kadar rahatlayamazsınız malasef. Ben her muayeneme acaba yaşıyor mu diye giderdim korkudan çok şükür hareketlenince rahatladım elhamdülillah 31 bile olduk 🥲

9876 maşallah gözünüz aydın çok sevindim sabah ilk idrarla mı yaptınız

Melisal hayır sabah ilk idrar değildi akşam üstü yaptım silik çıktı bugün sabah ilk idrarla yaptım dünkinden daha koyu çıktı bide Benm 3 .gün embriyosuydu sende yapsan senin de çıkar bence

9876 cesaret edemedim ben bide kullandığım fitil hep akıyor idrara karışmıyor mu o doğru sonuç verirmi ki

• 9876 bunu yanıtladı.

Melisal canım fitil Benm de akıyor onla ilgisi yok o çatlatma iğnesi için geçerli doğru sonuç verir yani Benm de yoktu diyorum ya halen inanmıyorum diye pazartesi kan vercem

9876 ben pek olumlu hissetmiyorum o yüzden kan gününü bekleyeceğim ama seni çok tebrik ederim çok güzel geçsin sürecin inşallah ♥️🙏🏻

• 9876 bunu yanıtladı.
            • 9876 bunu beğendi.

Melisal canım bende olumlu bakmıyorum suan tedirginim çünkü çok yoruldum ve çok hayal kırıklıgına uğradım bir kaybım var ne blym bişe hissetmiyorum bende kan ne zaman vereceksin

9876 Salı günü belki pazartesi yaptırırım bilmiyorum.
                Sağlıkla alın kucağınıza çizgiyi görmüşsün artık lütfen tedirgin olma yolun yarısı bitti Allah yüzünü güldürsün ♥️♥️

• 9876 bunu yanıtladı.
                • 9876 bunu beğendi.

Melisal amin inş canım tüm anne olmak isteyen herkese Allah nasip etsin seni de pek umutsuz gördüm neden ki

9876 pozitif hissetmiyorum belirtim de yok stres oldum arada bir adet olacak gibiyim o kadar bakıp moralimi bozmak istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum

• 9876 bunu yanıtladı.
                    • 9876 bunu beğendi.

Melisal anladım canım ama zaten belirtiler adet belirtileri oluyor bazısında da hiç belirti olmuyor ki inş vardır canım ❤️