Transfer 1. Gün
İnşallah tutar ♥️🌹🥹
Melisal merhabalar ben şimdi gördüm sorunuzu 🥰 bende tüp bebekle hamileyim ilk denememizde tuttu çok şükür bende sizin gibi dayanamayıp odaya gelir gelmez lavaboya gitmiştim eşimin canı sıkıldı biraz daha dayan nolur diye ama imkansızdı.Lavaboya gidip geldikten sonra hemen geri yattım doktorum geldi odaya, yatmanın sana hiçbir faydası olmaz kalk hemen dedi kaldırdı beni ve giyinip çıktım hastaneden. Günlük hayatıma hiçbişey olmamış gibi devam ettim asla esirgemedim stres yapmadım tek dikkat ettiğim şey yediklerim içtiklerimdi ilaçları vaktinde almak çok önemli sıcak suyla duş almamak ve ağır kaldırmamak benim dikkat ettiklerimdi. Ne kadar hareket ederseniz rahminize giden kan akışı artar ve daha iyi tutunur. Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin 🤲
Kokusuburnumda ne güzel anlatmış çok teşekkür ederim biliyorum Allah kısmet ederse hiç bir şey engel olamaz tutunur ama o gün çok üzüldüm vakitsiz kalktım diye ama çok teşekkür ederim desteğiniz için ♥️🙏🏻
Melisal tutunması için elinizden geleni yaptığınızdan,yapacağınızdan sizi tanımamama rağmen ben bile eminim. En büyük emeği biz veriyoruz unutmayın içiniz rahat olsun 😍
Kokusuburnumda çok tatlısınız rabbim sağlıkla göz açıp kapama kadar kolay bir doğum nasip etsin size tüm kalbimle teşekkür ederim 🥹♥️
Melisal yaaa Allah razı olsunnn inşallah 🥲
Melisal merhaba nasılsınız nasıl gidiyor merak ettim sizi ☺️