S-nur1 ay çok sağ ol valla iyice stres oldum düşünmekten o kadar kasıldım ki ne yapma deseler yaptım resmen moralim bozuldu

Melisal
    Yok yok stres yapma en önemlisi zaten stres yapmaman gerekiyor çok düşünme kafanı dağıt 🤗

mrp2023 yarım saat ama sürgüye yapamadım kasıklarım ağrımaya başladı yaşamadıkça panik oldum ağladım falan saçma bir an oldu

Melisal yarım saat normal olanı zaten yarım saat yatıp kalkabiliyorsunuz hemşireler neden kaldırmak istemediki bana 30 dk sonra kalkıp wc ye gidebilirsiniz dediler

Melisal canım ben transferim oldu dün ve hemen kalktım WC gittim eve geldim uzandırmadılr gidebilirsin bir şey olmaz dediler takma yani işemekle bişey olmaz ben hiç uzanmadım bile yani

mrp2023 iyice panik oldum kalkmaman lazım diyince neyse Allah zaten nasip ederse olur, çok yeni daha biraz bende heyecan yaptım 🥲

9876 ay ne bileyim işte biraz panikledim çok teşekkür ederim 🥰

• 9876 bunu yanıtladı.

Melisal canım nasıl hissediyorsun kendini bende 13 ünde transfer oldum

Melisal ben 20 dk uzandım kalk lavaboya git dediler gittim geldim tekrar uzandım çok şükür pozitifi aldım takma kafana

Melisal bende öyleydim işlemden 15 dk sonra kalktım dayanamadım lavaboya gittikten sonra tekrardan uzandım çok. Şükür tuttu öyle düşünme canım

9876 hiç bir şeyim yok her hangi belirti vs sadece bir iş yapmadığım halde yorgun gibiyim ama oda bence sürekli durmaktan sen nasılsın kendimi dinlemek istemiyorum herkesin belirtisi olacak diye bir şey yok sonuçta

• 9876 bunu yanıtladı.

Mftt çok sevindim ☺️ dayanılacak gibi değildi gözüm bir şey görmedi valla bide öyle bir su içmişim ki iyi görsünler diye 😅

Mayalime hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza ☺️

Mayalime kaçıncı haftadasın kaçıncı hafta kese ve kalp atışı görülüyor

Mftt kaçıncı haftadasın kaçta kese ve kalp atışı gözüküyor

• Mftt bunu yanıtladı.

Melisal 24 haftadayım canım transferden beri yatıyorum lavabodan lavaboya bide serkaj işlemimde var, kaçta gözüküyor bilmiyorum ama ben kan değerinden 12 sonra gittim kese ve kalp atışı birlikte duydum 6+1 di ama kalp atışı yavaştı haftası küçük diye

Melisal Benm de yok belirtim transfer günü ve ondan sonra ki gün hafif çok hafif sancı girdi Sn lik başka bişe olmadı bende bir şey yapmadığım için halsizim öyle