• Öneri
  • Bebegimi sesdemi uyutmaliyim yoksa sessizdemi😫

50 günlük bebeğim var sesi alışsın diye ses de uyutuyorum televizyonun yanında ama sessiz olurken en ufak nefes almaya bile uyanıyor sesi algılıyor yani nasıl alıştıracağım sese ya uyut diyorlar sese alışsın ama hiç alışacağı da benzemiyor zararlı olabilir mi acaba seste uyuması

Evde tek başınaysanız ister istemez sessiz ortama alışıyor.
    Bi kardeşi falan olsaydı yada kalabalık aile içinde olsaydı sese alışırdı.
    Yani ne kadar tv falan acsanızda ikiniz olunca evde sessiz bir ortam olmuş oluyor o yüzden sese alışkın pek olmuyorlar.

Zakine gündüzleri sesli ışıklı ortamda uyutuyorum ben bebeğimi geceleri ışıksız sessiz ortamda doğduğu günden beri 35 günlük şuan gece gündüz ayrımı için doktorlar da bu şekilde öneriyor

Zakine en kalabalik ortamda uyuttum gene sesi sevmedi şimdi kızım bir buçuk yaşında gece nefes almamıza uyanıyor bunu der bunu bilirim yani

Zakine

Ben sessiz alıştırdım ve çok pişmanım daha 2 yeaşına giricek yeni yeni sese alıştı bence evde tek bile olsan en azından tv sesi falan olsun ben onuda yapmamıştım çok zorlandım her gittiğim yerde sessiz ortam aradım yada uyuduktan sonra sessiz olmaya çalıştım çok zordu şimdi daha rahatım sese alıştı bence sende sese alıştır çok yüksek ses olmasa bile tv açık olsun ses gelsin

RNurr ben dogdugundan beri televizyon yaninda uyuyor ama gece sessizlik olunca odada uyutdukdan sonra yorganın uzerime ortuşume bile uyaniyor şaka gibi yaa))kucucuk bebeksim ne anlarsin sesi sen ya😀bence bu bebegin kendisiyle alakali bisey biz ne kadarda yapalim

Zakine benim kızım da en ufak seste uyanıyordu çıt çıkaramıyorduk ne yaptıysam alıştıramadım en son bıraktım artık peşini büyüdükçe düzeldi kendisi