• Öneri
  • Yaz Gelince ilk Yapacağınız Şey😁

Glhayat_54 ayyy deme ya ben bu ay biter diye telkin ediyorum kendimi nasıl edicezz yaa daha doğumuma 5 ay varrr aç mı kalicaz böyle aboo 🥴😄😄

Bsrabzkrt herkesin farklı inşallah sizinki böyle olmaz.
    ilk hamileliğimde böyle bisey yaşamadım cok güzel gecmişti şuan hamilelikten bile bazen zevk alamıyorum öyle bi durumdayım.

Bsrabzkrt kalın kazak hırkaları kaldırıp tişörte dönmek ağırlık basıyor artık not hamile değilim ama yaza olabilirim 2 yaşında olacak bir kızım daha var .🤣

sevaldqn1 amaann üzülme senin vücudun mucizevi birşey başarmış bir insan getirddun dünyaya her halimizle güzeliz 😆🤭🤗😊

Bu yaz kesinlikle çocukları anneme bırakıp eşimle tatile gitmeyi düşünüyorum! 😍 Geçen sene hamileydim, tatil hayal gibiydi ama bu sene deniz, güneş, bol bol dinlenme planım var. 🏖️ Tabii çocukları da çok özlerim ama biraz kafa dinlemek de lazım. 😅

annesim220508 tam yazın ortasında bende ilk kızımı Haziran 13 de doğurmuştur klimanin altında oturduk asla klima carpmiyo beşiğin üzerine muslin beziyle komple kapat ohh serin serin uyusun sende direk karşısına gecme klimann 👍😊😊

Bsrabzkrt bu yaz bebeğimle giriş yapacağız 6 aylık oldu, ve yapacağımız ilk şey oğlumuzla kampa gitmek, toprağı doğayı hissetmesini istiyorum 🥰

Yazın sonuna doğru doğurucam yani ağustos da benim için hiç iç açıcı değil. Bir İzmirli olarak İstanbul’da yaşıyorum eşim buradaki çevre denizlere götürür ama ben giremem hiç hoş değil hamileyken hele hiç girmem enfeksiyon olamayacağım. Belki kurban bayramında falan ailemin yanına gidebilirsem biraz denize falan girerim. Ama İstanbul şartlarında klima karşısında geçiririm hamileliği ki bende bi yaz kızıyım en sevdiğim zamanlardır benim için çok zor olacak evde oturmak 🥹🥹

Meri3535 oo kaç haftalıksin bende Ağustos sonu dogum yapicam bu yazı full hamile geciricez bende Gaziantepdeyiz yanariz valla Allhtan evim cok senin bu arada ben 16+1 haftalıgım 😊😊☺️