kuzuuuu36 Balbebek012 34+3 pırasa olduk 🫠 1 hafta önce 2 kilo 300 gramdı. Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş.🥹 Ben de 12 kilo aldım bu arada 🌸
Balbebek012 Ozge16_ ay evet bir de itiyor bazen 😂 anladım yeri dar ama her itmesi bana zulüm🥰🥰🥰🥰 bazen de yana ayağı geliyor minik parmaklar görüyorum orda
Cansu_ozata AnayimBenAna_ acaba kaçıncı haftada karnınız belirginleşti ben 6 aylık hamileyim karnım neredeyse hiç yok 😂 bu durum beni sinir ediyor
AnayimBenAna_ Cansu_ozata benim karnım erken çıkıyor ya zayıf olduğum için o yüzden bu soruyu bana sorma sen 😂
04052016mh Balbebek012 36+4 kavun kadar olduk bizde, ama hissedilen tekerlek gibiyim 😅 nefes bile aldırmıyor vala hararat basıp duruyor yanıyorum yani 🤷🏽♀️😊 neyse ki az kaldı en son 35.haftada 2900 dü abileri 4 kilo doğmuştu bu daha minnoş olacak bence 🥰
Balbebek012 04052016mh sağlıkla gelsin bebiş annesi ben de az kilo aldım ama sanki çok şiştim gibi dönmek hareket etmek nefes almak çok zor 🫠 ama buna şükür bebişler sağlıkla büyüsünler doğsun lar da 🩷
Deleted33000 Balbebek012 bizde bugün 24 hafta Mısır koçanı 🌽 olduk 22 haftada 550 Gr di bakalım şimdi kaç Gr oldu miniğim bende şimdiden ağırlaştım nefes almakta zorlanıyorum bir an önce vakti gelse de dogursam diyorum bende
04052016mh Balbebek012 siz baya az almışsınız kilo bence ben 12 kilo almışım 😅🤷🏽♀️ inşallah sağlıkla gelirler çoğu gitti azı kaldı zaten 😊
Deleted33000 Balbebek012 yaa inşallah bende o haftaları görürüm iki çocuk olmasına rağmen bazı günler hiç vakit geçmiyor sende de oluyormuydu seninde çocuk vardı yanlış hatirlamiyorsam
Oyku3005 Balbebek012 pazı büyüklüğünde olduk bizde emojisi yok o yüzden katamıyorum🤣 35+4 ten selamm gidişat hiç iyi değil🤣