Cacaege Balbebek012 büyüdü şükür 12 martta gittim 32 hafta çalışabilir raporu almak için boyuna 43 kilosuna 1933 gram dedi 🌸💕
Balbebek012 Tugba2794 ya az kilo alsak bile hamilelik ağırlığı oluyor ben bunu anladım 4 kiloya yakın kilo aldım ama sanki çok şiştim gibi yatakta dönmek çok zor eşim tosun paşam diye dalga geçiyor benle ahahha😂
Tugba2794 Balbebek012 ah canım ben de aynı durumdayım bır de hıc 50 kilo uzerıne cıkan bırı olmadım o yuzden bıraz kılo alsam agır hıssedıyorum keza bebekten kaynaklı suankı agırlık hissimizde😇
Balbebek012 Birbenbirbebek sonra bir bakıyorsun nasıl geçmiş 33 olduk hala daha dün gibi test yaptığım🥹❣️
Balbebek012 Merloza ayy maşallah Allah esirgesin çok güzel kiloları annesi sağlıkla zamanında gelsinler inşalalh 💖💖💖 valla ben birini zor taşıyorum sana helal olsun iki bebiş taşıyorsun Allah yardımcın olsun 🫶
Masal30 keyfimin-kahyasi-misin aaaaa bizde öyleyiz gerçekten gitmiyor sonlara doğru gitmez miş vallahi 😂
keyfimin-kahyasi-misin Masal30 ewet ilkondede aynıydı djdj bundada aynı gunler geçiyor ama gün takılı kaldı 🤣🤣ben 37+5 falan saniyodum xkdk daha olmamış 🤣
Balbebek012 Ozge16_ evet evet hatta 32 de doktora gittiğimde popo resmen belliydi Allah yardım etsin popoyu dayamış annesi dedi aşırı ağrım var bazen sanki göbeğimden çıkacakmış gibi oluyor
Ozge16_ Balbebek012 bende doktoruma söylediğimde normal dedi hem göbeğin genişliyo o yüzden acır dedi ama yani zor dokuyorum, resmen bebişimi sevemiyorum yaa 😄😄
Mercan0652 Balbebek012 ay benim de öyle ya poposunu dayamış göbeğime ayaklarıyla da belime doğru bi geriliyor canımı acıtıyor bazen elimle yandan tutuyorum gerdirince yoksa ayakları çıkacak ordan😅 hfjfjfk 35 haftalık olduk bizde yarın kontrol var😊
Masal30 Balbebek012 18 günümüz kaldı 1 nisana denk geliyor bakalım erkende gelebilir bebekler misafirdir bı baktım.geldi😂
Balbebek012 Ozge16_ ay evet bir de itiyor bazen 😂 anladım yeri dar ama her itmesi bana zulüm🥰🥰🥰🥰 bazen de yana ayağı geliyor minik parmaklar görüyorum orda