Busradoga 6+1 den sesleniyorum midem çok kötüü sabahtan akşama hiç bir şey yiyemiyorum kraker falan belki akşamda yemeği zor yiyorum hiç geçmiyor bulantım öneriniz var mı bulantı için haftaya doktora gidicem yazdırırım ilac olarak öneri varsa
beyzaakartal Busradoga doktor prilam veriyor ama bana fayda etmedi açıkçası en azından akşam yemek yiyebiliyorsanız şanslısınız ben en son ne zaman doydum hatırlamıyorum bile
rummglmz Busradoga 14 haftalığım en başından beri Prilam kullandım artık fayda etmediğini düşünüp prizime geçtim. Ama işin özü ilaçta kesmiyor bu bulantılar oluyor ne yaparsak yapalım. Ben halen kusuyorum
busebasaran06 Busradoga benim de 7 haftalık şu an prilam verdi bir iki gün çok iyiydi ama diğer günler ilaç da içsen bulantı oluyor maalesef canım
Busradoga rummglmz kusmam olmuyor ama sabah uyandığım an ve uyumadan her ana kadar bulanıyor ilk gebeliğimde hiç olmamıştı bu sefer çok zorlanıyorum her şey kokuyor mutfağa girmek istemiyorum ağlayacam nerdeyse o derece 🥺
Gulcee9 rummglmz Bende bugun 14 hafta oldum prilam kullaniyorum ama cok fazla bulantim var benim ozellikle aksamlari basliyor. Geceleri de genelde kusuyorum. Ne zaman gececek diye beklerken sanki gittikce artiyor:
rummglmz Busradoga ah aşkım ah ben neler çektim yine iyisin. Hastane de bile yattım kusma çok diye. İşte hepsi bir süreç ve geçecek o zaman ilaç yazdır istersen hem iyi gelebilir ben çok çıkardığım için yaramıyor
Katya1 Busradoga 6+3 bende öyleyim özellikle geceleri oluyor ve kusturuyor. Doktoruma söyledim ama biraz daha idare etmemi söyledi ilaç icin. Hiçbir şey yiyemiyorum günü bi muzla geçiştiriyorum dokturum beslenmene dikkat et güzel beslen demişti ama mümkün değil malesef bu bulantılardan 🥹
rummglmz Gulcee9 ay inan benimde öyle ya. Sahura kalktığımda eşim için direk çıkarıyorum. Sabah bi enerjik uyanıyorum kahvaltı yaparken basıyor mide bulantısı akşam yemeği zaten benim için bir zulüm oldu
35Hatice Gulcee9 ben de ptesi 14haftayım ama hala prilam içmediğim günler midem bulanıyo illa sabah bi tane içmem gerekiyo. Bugün unutmuşum mahvoldum bi de ben kusamıyorum çok kötü. Artık ne zaman geçicek anlamadım
Reyhan_ma Haftadayım hala geçmedi bulantılarım. Çubuk kraker, muz, leblebi grassini tarzı kuru şeyler yatıştırıyor beni, ama etkisi çok kısa sürüyor. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum bu defa midem kabul etmiyor. Bir şeyler yemesem hemen bulanıyor sürekli birşeyler yemeyi düşünmek çok yoruyor. Hadi zar zor bir şeyler hazırladın yedin sonra kusuyorsun herşey boşuna. Bıktım cidden 😔😔
-_MorKaka_- Busradoga su ve sakızla geçirdim ben canım diğer türlü herşeyden tiksinme vardı,naneli sakız iyi geliyor
Gulcee9 35Hatice kusmak da kotu onceki hamileligimde kusamiyordum kotuydum diyordum simdi kusuyorum burnumdan da cikiyor sonra burnumda solunum yolunda sanirim tikaniyor nefes alamiyorum 2 saat çıkarmaya çalışıyorum kokusu geliyor yani igren bir sey hayatimda boyle bir sey yasamadim.