Ssevall Kızlar 8haftalıgım mide bulantısından ölücem zenfelli limon kabugu içiyorum aksam başladım bişey olmaz herhalde su hiç içemiyorum suyu sevmeme ragmen cok susuyorum ama içmiyorum
meleklerim3757 Ssevall cok gecmiş olsun bende hamileligin başında öyleydim doktorum Zofer diye bir ilac önerdi ve 2aydan fazla kullandım kendime geldim valla tavsiye ederim canım
Aysedgrlikrkmz Ssevall bizde 8+2 yiz sabahları aynı durum bizde de var su içince de midem bulanıyor 🤢
Medebru Aynı durum bendede oldu. 20 haftalığım hala kusuyorum inş. Senin bu kadar sürmez canım bende sudan tiksinmiştim. Suyu biraz soğuk içmeyi dene. Zencefilin bir zararı olduğunu sanmıyorum ama yine de doktoruna danış derim.
gzd0107 Ben de 9+1 oldum bulantım azaldı geçen haftalarda çok rahatsız oluyordum maden suyu ve yoğurt iyi geliyor tavsiye ederim 🥰
Medebru Sevdalmira yiyemiyorum malesef ben suan 20 haftalığım hamileliğimden beri 2 kilo almışım sadece. Benim iki hafta geriden geliyor cok sıkıntılı geçiyor hamileliğim malesef.
Bitterinannesi Ssevall canim doktorum zencefil onerdi bana bulanti icin ben kullanamiyorum tadini sevmiyorum ama kusma acayip var patates haslayip yiyorum tuzlayup ve oeynir ekmek baska hicbir sey iyi gelmiyor 🙄
Tubamsl Benimde 15+6 oldu geçti sanıyordum ama şimdi öyle bir istifra ettim ki halbuki daha bir şey de yememiştim 😭 Bende çok kötüydüm hiç geçmeyen bir bulantım vardı 10. haftada azalmaya başladı büyüdükçe geçiyor bugün gibi bazı günler hariç 🤢
Guzelannee Meeemoom valla biz öyle aldık belkide muayene ücreti eklendi bilemiyecem ilaçlarımı annem almişti
cennetzeynep 9+5 bizde de bulantilar fena.bogszimda bise takilmis hissi vardi.kusmaya bağlı tahris olma durumu olmus
Guzelannee cennetzeynep ya şimdi benim duvarda 9.hafta 4.gün yazıyor 9+4 mü olıyorum yoksa 8+4 mü yani tamamlanılan haftayımı dicez
Scarlett Guzelannee haftada bir kutu bitiriyorum hala 29+2 yiz. Bende 60 tl ye alıyorum devlet karşılamıyor