Minikpandam1 Ozgeliz banada bakar mısınız lütfen Doğum tarihim 15 aralık 1995 Son adet tarihim 7 aralık 2024
Ozgeliz Minikpandam1 merhabalar özelden sormuştunuz ya kız bebek demiştim doktorda kıza benziyor dedi demiştiniz sonuç netleşince cevabı yazarsanız sevinirim 💌
Ozgeliz Mystil25 Doğum tarihinizi ve Son adet tarihinizi , hamile kaldığınız günü demeniz gerekiyor döllenmeye göre hesaplayabilirim
Ozgeliz Ber16 Ocak ayında hangi günler ilişki oldu yani Ocak da ? Şubatta mı hamile kaldınız ? Son adetiniz ara tarih çünkü ona göre net söyleyin döllenmeye göre hesaplayayım
Ozgeliz karamella_ tarihleri net veren kişilerde hesaplamam hiç yanılmadı . Devlete mi özele mi gidiyorsunuz ?
Mihribanmuharrem Ozgeliz 1 Mayıs adet oldum Mayısın sonunda teste hamile olduğumu öğrendim nedir sizce
Meryyy58 Ozgeliz ay yerim ben seni canım benim.nasil güzel aciklamissin allah razı olsun çok çok teşekkür ederim ilginden dolayı çıkmasa ciksa bile senin bu güzel ilgin yolunu bahtına karsilik olsun🫠
Ozgeliz Meryyy58 Aminn canım güzel duan için 🙏🏻 ❤️ Allah razı olsun sonucu bekliyorum inşAllah gönlünüze göre olur 😍😍
Meryyy58 Ozgeliz sıkı takibindeyim canmm tabiki haber verecegimmm her yaptığın yorumu girip okuyorum😀😀