Merhaba anneler ve anne adayları,
Ocak ayında 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim. İlk haftalarda her şey yolundaydı ama şu an bir sorunum var ve önerilerinize, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bebeğim geçen haftaki kontrolde regl tarihime göre 7+2 deyken kesemiz 6+2 gözüküyordu. Kalp atışı da duyamadık. Bugün tekrar kontrole gittim. 8+1 olması gerekirken 6+3 olarak gözüküyordu. Yine kalp sesi duyamadık. Doktorum bir kez de ultrason bölümüne yönlendirip orada da bir kontrol yaptırdı. Radyolog hekim kalp atışı duyamamakla birlikte çok ince bir kanama alanı gördü. Pek ümitlenmemem gerektiğini, belki genetik bir rahatsızlık varsa bebeğin bu yüzden büyümediğini söyledi. Kendi doktorumda 1 hafta daha şans vermemiz için bekleyelim dedi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda? Her türlü tecrübeyi dinlemeye açığım. Ne düşüneceğimi bilemiyorum ama sanki onu kaybediyormuşum gibi hissediyorum.

Cok ozur dilerim insallah benim basima gelen senin basina gelmez ayni seyi 28 subatta yasadim ve 9+2 de olmasi gerekirken hala bebegim 6+3 gozukuyor ve kalbi durmustu. Kurtaj oldum malesef. Hic bir belirti de vermemisti oysa..

Esraktrc bende benzer bişi yaşıyorum 22 şubatta gittim kese göründü ama 7 gün sonra hafif pembemsi kanamam oldu doktor çağırdı 3 martta tekrar gittim kese 10 günde gelişmemişti daha sonra alttan bebek var mı diye baktı bebeği gördü ve 21 Mart için randevu verdi ne durum da bilmiyorum bende öğrenicem haftaya kanama alanım yoktu benim

Bende yaşadım canım 12. Haftalık olması gerekiyorken 8. Haftada kalbi durmuş gidince öğrendim hiçbir belirti vermedi şok olmuştum

Cnsymn Benim bebeğim kesede 2 haftadır görünüyor. Ama ne alttan ne de normal ultrasonda kalp atışı yok bende de. Karın ağrım var benimde, kanamam yok ama şu an. Hayırlı haberler alırsın sen de inşallah ❤️

Narenciyee yok canım ben üzülmemek için attım hepsini kalp atışını bile duymuştum sağlıklı dendi 2 gün sonra kalbi durmuş maalesef