Gammz Kızlar kansızlıgım Var 30haftalik gebeyim kan ilacı çok Kötü yapıyor beni kusuyorum Doktora söylediğim Halde kullanmalısın dedi kullanmasam olurmu bu durumu yaşayan varmı
Suleozkanmavi Gammz senin kan depon boşalır Buda bebek ve anneyi riske atar . Normalde 1 tane içiyordum düzenli asla aksatmadım ama bebekten dolayı depom biraz boşalmış 2 ye çıkardık . Sakın kendi başınıza bırakmayın vitamin ve demiri
cerengeredeli Gammz kan ilaciyla beraber prilam da kullanamaz mısınız. Ben 20 haftadayım ikisini kullanıyorum. Kan ilacindan önce mide bulantım vardı kesemedim o yüzden
Nilayy95 Gammz bende demir ilacı kullanmıyorum durmadan kusuyorum diye dün fırça yedim doktordan. 6.aydayım hala normal olarakta kusuyorum ve prilamı da artık kesmemi söyledi. Yani ne yapacağımı bende bilmiyorum açıkcası
Tugceelanaz Gammz Bana hiç yazmadılar , kan değerlerim iyi olduğundan sanırım . Ben kullanmıyorum. Onun yerine beslenmene dikkat et belki öyle dengelersin🤲🏻
aysunkes Gammz İlaç olanlar yerine solgar falan alabilirsiniz. Doktor bana onu verdi kabizligim oldugu icin kan ilaci gibi midemi de bulandırmıyor bu.
Pink29 aysunkes merhaba 10. Haftam doktorum ferrum yazdı fakat bende cıddj bulantı yapıyor o hap ben de onun yerıne solgar aldım eczaneden ama doktoruma henüz sormadım bır şey olmaz degıl mı ferrum yerıne solgar aldım
rumtekin Ben Gyno Ferro Sanol kullanıyordum aç karnına içince karın ağrısı mide bulantısı yapıyordu şimdi Ferrum Hausmann Flakon kullanıyorum içince midem bi kalkıyor ama ardına tuzlu bişey yiyince bastırıyor bu daha iyi geldi
yacaco06 Gammz ilacınızı değiştirmeyi teklif edin derim piyasada milyon tane demir var solgar, venatura, sidefer gibi eczane formları mide bağırsak hassasiyeti yapmıyor ben de sidefere geçince rahatça kullanabildim
aysunkes Pink29 Hayır sanmıyorum bana doktor onerdi kabizlik ve bulantı yapmaz dedi. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora mesaj atabilirsiniz veya eczacınıza sorabilirsiniz. Bu arada ben 3 doz inferinject aldim en son damardan. Benim malesef gunde 2 doz a ragmen dusmeye devam etti degerlerj.
Talentedmom Gammz kullanman şart çünkü bebek kan değerlerini emiyor kansız kalman daha kötü peki serum falan alamıyor musun kanı sor bence
Pink29 aysunkes ıcınızı ferah tutun artar umarım zamanla ben kecıboyunuzunpeknezı her gün bır kaşık yıyorum kan yapması ıcın eğer kan degerı düşükse bir çay bardağı suya hamıleden kalmadan önce üzüm pekmezı karıştırıp ıcıyordım bır de bır de bol sıyah kuru üzüm yemek de ıyı oluyor