Ben de alalı 2-3 ay oldu, çekmeceleri çok büyük dünya kadar eşya alıyor. Geçen yatılı misafirim geldi bi açtık kocaman oldu 1 anne 2 çocuk genişçe yattılar. Şimdilik memnunum

guneykeremsmom Biz çift kişilik yatak olması sebebiyle almayı düşünüyoruz açıkçası odamız büyük değil. Başka bir tavsiyeniz var mı ona benzer

Ozlem164216 kesinlikle çok memnunum ben gicirdama vs olmadı o sikayeti olanların montajla alakalı sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.hatta bebeğime de kenarlık yaptırıp onu kullanacagiz. Yatak olarak trendyoldan Zelis mobilya hemnes uyumlu bamboo yatak tercih ettik yatan herkes çok rahat olduğunu soyledi

Ozlem164216 eğer sürekli kullanmayacağınız bir ürünse alabilirsiniz ama dediğim gibi günlük yatılacaksa tavsiye etmem başka önerebileceğim birşeyde yok aklıma gelirse yazarım🥰

guneykeremsmom evet bence de çok dandik sörf instagramds fenomenler ünlü etti. Yani ne. Görsek instagramdan alıyoruz artık ya kalitesi de önemli değil artık birilerinde varsa kesin almamız kazım geride kalmayalım diye bi yerine girdik herkes. Kardeşimde aldı yani tahtları çekme kısmı yani dandik öyle ağam Şahan bişey değil ben onda rahat yatamadım onun üzerinde çıkıp zıplayamazsın bile

Bence çok rahat, annemler kayınvalidemler geldiğinde kullanıyorlar onlarda rahat ediyor. Yanlış kurmuş olabilirsiniz belki bilemedim bizimki hiç gıcırdamadı. Kurarken kalitesi belli oluyor zaten ahşabı iyi duruyor. Yatağı trendyoldan tercih ettik ikeadaki yumuşak duruyordu o yüzden onu almadık, boyraz yatak diye aratırsanız çıkar.

Ozlem164216 ben 1,5 yıldır kullanıyorum gayet memnunum misafirlerim falanda çok rahat ettiler gıcırdama falan bişey olmadı bugüne kadar sadece yatağını ucuza gelsin diye trendyoldan almıştım ona pişman oldum biraz tahta gibi semsert bir yatak bu yaz gidip ikeadan kendi yatağını alıcam artık

Oğlumun yatağını hemnes divan aldım çok memnunum içinde ikeadan aldığım yatak aldım 2 parça açınca rahat oluyor kapatırken üst üste koyuyorum yerde kaplamıyor çekmeceleri de büyük oldukça eşya alıyor oğlum üstünde zıplamasına etmesine rağmen ses yapma sorunu hiç yaşamadık ben çok memnunum