Burcum91 SevgibiR onda ne var kiz kafanin altindan gecircen onde kurdele yapican istersen sacinin heryerini bukle.yap tamm mi somra daginik topla.sacini bukleler sarksin ama sagdan soldan kirmizi kurdeleyide sacina dola kurdele yap ay ne kadan guzel olur🤗
Burcum91 SevgibiR biri yapsin yavrum yokmi yapacak kisi bnm yegenler var ablam var arkadasim gekirdi yapardi filan oyle durumim olsaydi nolcak😃
Beriliko SevgibiR ben yaptım kendim kapı süsünü yastığını küvöz eteğini çikolataları taçları terliği hepsi bana ait☺️
Burcum91 SevgibiR yok yapmadim onu gerek yok ya bmm sahsen hastaneye gelipte taki takacak zengin bir yakinim yok malaesef😂 bide bizde o sirada degil 40 mevkudunde getrmek isteyen cocuk gormeye gelirler ozman getrrler
Burcum91 SevgibiR hA normal yastiqi susle kiz kurdele.mirdele yle benek esyalari susleei satan yerler var orlardan alirsin bana gerek yok ben yeterince herseyi kendim yaptim zaten yastik eksik kalsin😄
Denizcntrk SevgibiR benimkide erkek normalde pembeye tapan biri olarak tac seciminde zorlandim😬 mavi olayini da cok sevmedigim icin krem rengi tac ve terlik aldim canim. Biz erkek anneleri icin secenekler biraz kisitli malesef