EsoMom_ Kivircik01 bende düzenli degilim ya farkında değildik pik olduğunda catlamadan 2 gün önce degerlendirmiştik 😀😀
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 ben ne olur ne olmaz diye sabah ilk idrarla yapıyorum Ovülasyon yapıyorum bende 😀😀😀😀😀
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ devam devam istikrarı bozmuyoruz kızlar bi sorun yoksa ovülasyon ile en fazla 2 ayda hamile kalırsınız
EsoMom_ [silindi] adetin bittikten sonra başlıyorsun ben deftere yapıştırıyorum günlerini yazıyorum kaçınca gün öyle çizgi silik değilde koyu olunca hamile kalma olasılığı yüksek oluyor silikleşince yumurtan catlamıs oluyor o şekilde 🥰🥰🥰🥰
pinar_5 Kivircik01 akıntı veya kasık ağrınız varsa tabiki devam edebilirsiniz ben üç gün üst üste yaptım ama belirtim yok normalde akıntı oluyo ondan anlıyorum ben de. O yüzden bugün yapmadım. 💐
zemheri_ Kizlar merhaba benim adet tarihim 24 Subat ovülasyon günlerim de 5 inden basliyor 11 ine kadar degerlendirildim o günleri ama sonradan ovülasyon testleri aldim ve böyle bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi ne yapmam gerekiyor guan ne durumdayim
Kivircik01 zemheri_ henüz pik değil yapmaya devam etmelisiniz t çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu olunca değerlendirin 3 gün üst üste ama çatlamış mı diye testi tapmaya devam edin silikleşmişse çatlamış demektir değilse havuç yiyebilirsiniz işe yarıyor
Kivircik01 zemheri_ ayrıca ovülasyon testine adet bittiktrn hemen sonra başlamak daha faydalı çünkü kadı kar her ay aynı günde yumurtlamazlar değişebilir