lavin2121 Lavinyam06 hiç belli olmuyor benim hiç belirtim yoktu 2 hamileliğimde ve hamile oldugumuda şaşkınlıkla o ara öğrendim her hamilelik belirtili olmaya biliryor canım
Lavinyam06 Kivircik01 inşallah canım zaten olmazsa adet olunca rahim filmi için gün verecekler hayırlısı inşallah hakkımızda 🥰🤲 bekleyen herkes güzel haberle müjdelensin🌺
lavin2121 Lavinyam06 bununla ilgili tedavi oldun mu ? Pcos olup çocuk sahibi olan akrabalarım var darısı başına 🙏
Lavinyam06 lavin2121 geçen ay klomen kullandım tutmadı canım maalesef adet oldum sonra bir daha gitmedim bu ay da adet olursam hsg için gün verecekler Allah büyük inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim
lavin2121 Birbebisannesi 8 gün var daha çıkcağını düşünmüyorum olsada 🥰 sabırsızlıkla bekliyorum 3 kala yapıcam
Lavinyam06 lavin2121 Öncelikle başın sağolsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın kızına da uzun sağlıklı ömür versin . İnşallah gönlünden geçen nasip olur canım 🥰🤲
DuruDefne_mommy Kivircik01 bat 24 bugün 16.günde pik gördüm değerlenrdik yani tüm tuşlara basa basa gidiyoruz 4 marttan bu yana düzenli gidiyor hayırlısı bakalım 3 5 7 9 11 12 13 mart değerlendirdik pik gördüm ama devam etmeyi düşünüyoruz garanti olsun 😀
EsoMom_ Kivircik01 bende düzenli degilim ya farkında değildik pik olduğunda catlamadan 2 gün önce degerlendirmiştik 😀😀
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 her gün yapıyorum bugün catlamanın 5. Gunuydu yarın ilk idrarla denicem tüp bebekte bile 6. Günde öğrenen varmış bende umut ettim 😀😀😀