Sena1359 canım öncelikle çok saol Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼🥰 bu bizim 3. ay denememizdi ve tuttu şükür inşallah da herşey yolundadır 🙏🏼 kısaca o zaman not aldıklarımı yazıyim çünkü hep araştırırdım ben belki birinizin işine yarar yaşadıklarım 🥹🙏🏼 bu ay bazı şeyler yaptım diğer 2 ay yapmadığım mesela öncelikle iyi bir folik asit’e başladım takvimde gösterdiği yumurtlama günümde değil onun bir gün sonrasında ilişki oldu ve ilişki sonrası tam yarım saat yattım kalkmadım ve bol bol dua ettim başkada birşey yapmadım 😊 bu arada ne yumurtlamadan önce nede sonra sadece o gün ilişki oldu 1 hafta birlikte olmadık birikim olsun diye, neyse ilişkiden tam 6 gün sonra gün boyu midem ağrıdı ve bulandı test yaptım ve silik gördüm ama testler beni yanılttığı için hiç olumlu düşünemedim ilişkiden 7 gün sonra sabah uyku arasında midem bulandı uykudan uyandırdı beni saat 7-8 gibi, ilişkiden 8 gün sonra tekrar mide bulantısı yaşadım aynı saatlere yakın ilişkiden 9 gün sonra tekrar test yaptım ve silik test çıktı yine ilişkiden 10 gün sonra sabah uyandığımda göğsümde hasaslık vardı dokununca hafif acıma tabi ilk uyandığım zaman sadece gün içinde yoktu ilişkiden 11 gün sonra gece adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama çok hafif gün içindede hafif batmalar oldu belime o gün dışardaydım birden midem bulandı 10 dakka sürdü geldi geçti daha sonra hiç bişey olmadı bugünde adet günüm olmayınca test yaptım ve sonuç aldım 🥰