Aylin_1721 Benimde şuan 2. Gebeliğim 14 haftaliğim ilk gebeliğim testte gördüğüm gibi kestim 2.de test yaptıktan sonra öğrenmeme rağmen 3.kan verdikten sonra hemen kestim kafamda sürekli içersem kalbi durursa bişe olursa diye diye kendimi korkuttum hep canım şuan çok istiyo ama bı türlü cesaret edemiyorum ama doğumdan 4 ay sonra az az içerim kesin ilkinde öyle yapmiştim😕😔
Tatlisanne42 Aylin_1721 anldm cnm bırakmak çok zor ama tiksinsen ozmn hmn birakabilirsin ben tiksindim tiksinmem diyordum herşey oluyor işte benegimkzi dusunmemiz lzm
brtg Tatlisanne42 evet kalp atisini filan duydum bebişin kesede gözüktü ama kesede sorun görüyorüm diyince hepten biraktim hayirlisiyla kucagima alirim insallah
Tatlisanne42 2E1P en güzelini yapmışsın cnm uzak durmaktan sigaradn dün bnde tiksinip bıraktım o kdr aşırı derece bulantım oluyor ki bı kere icmemde avı gelip Dirk lavoya koştum o dderece bidaha içmem diye düşünüyorum
Tatlisanne42 Elizeymen ins verir tiksinti cnm bnm şuan sigarayı bile gormk istemiyor cnim o kdr tiksnmis durumdayım ins bidaha başlamam
Tatlisanne42 Julideniz çok çok zor bırakmam ama bebeğini düşünmelisin cnm gercktn bir gün oruç tutar gibi sigarayı azaltarak mesela sbh sahur yapıyoruz ya bbi sahurda bide gece yaztarken içsen daha kolay birakabilirsin gercktn çok az tiryakiler bile bırakamıyor ama sigara aklına gelince bisyler yiyip veya içip unutturabilisin beyninden benim bulantı ve kusma çok olunca bı anda tiksinti geldi bna şuan gözüm istemiyor vlla
Miniqimm160821 Tatlisanne42 Allah affetsin ama içiyorum . İlk hamileliğimde tiksindirdi sigarayı içemedim son zamanlarda böyle ara ara canım istiyordu günde belki bi tane bile değildi ama bunda 4 aylık hamileliğim herşeyden tiksindiriyordu yediğimi çıkardığım çok oldu ama sigara dan tiksinmedim bırakamadım da hala devam sağlığında şuan bişey yok ama içmesek daha iyi de işte bırakamayınca zaten hamilelik hormonları amannnn 🤷♀️🥺
Bebininannesi Üşenmedim 66 yorumu da okudum, hep içenler yazmış ve kimse yargılamamış. Ben de bu başlığı açmıştım birkaç hafta önce, vicdansızlığım, iradesizliğim kalmadı 😂😂 herkes üstüne gelmişti
iremd-1798 Tatlisanne42 keşke bırakabilseydim ama ne yazık ki iki hamileliğimde de bırakamadım hep sorun stres işim derken içtim. Bebeğim 40+4 de geldi çok şükür ki sağlık sorunu olmadı. Elinizden geldiğince az içmeye çalışın. Bana özeldeki doktorum bırak dedi dedim çalışıyorum çok stres yapıyorum sigara içince rahatlıyor gibi hissediyorum. O da streste çok etkiler bırakamıyorsan en azından günde 3 4 iç dedi tabii ben onu da başaramadım. Nerden başladım bu illete bilmem 😟
cakirbebek Avcero bende hamileliğimde tiksindim sigara deyince bile oguruyordum ama doğurdum yine başladım inşallah yine hamile kalırsam tiksinirim amin 🤣
Ervaa2534 Bende yeni gebe olduğumu öğrendim ondan önce içiyordum iki günde bi paket Allah’tan şimdi Ramazan ayı akşam iftardan sonra sadece bitane yada en fazla 2 tane içiyorum ama benim bulantılarım henüz başlamadı başlayınca çok tiksiniyorum zaten ama o ortamı çok özlüyorum yalan değil kahve yaptığımda yanında olmayınca yada dışarda bi yerde oturduğumuzda olmayınca biraz zor oluyor aslında çok canım çekiyor diye değil gerçekten kendime arkadaş gibi edinmişim sıkıldığımdan içtiğimi fark ettim
Meryemm0020 Tatlisanne42 bende birakamadm ya evde herkes içiyor aserir gibi sigara içmek istiyor canım sürekli bu yüzden tartışıyoruz kayınvalidemle hep
hhllyyaa Ben asla bırakamıyorum ya çokta korkuyorum bişey olcak diye ama kendime hakim olamıyorum daha 5+2 deyim kalp atışını bile duymadım keşke benimde midem bulansada içmesem
Tatlisanne42 hhllyyaa ins canım bulanır benimde çok kötü midem bı anda tiksindim bıraktık içmeyi arada aklıma geliyor ama midem bulancak diye içmiyorum
Redak58 Ben de 40 gündür icmiyordum bugün yarım sigara içtim inanılmaz pişman oldum içmeyince de aklımdan çıkmıyor iki ucu boklu değnek ☹️
RadyoaktifMom Tatlisanne42 bende 5+2 gebelik öncesi günde bir paketti şimdi 2 veya maksimum 3 sigara içiyorum :( doktoruma söyledim çok yorum yapmadı ama doğru bulmadığını da açıkça belirtti 🥹🥹
Redak58 RadyoaktifMom ben de o zamanlar öğrenip komple kesmiştim şimdi on haftalık oldu deli gibi canım istiyor üç gündür bugün yarım içtim sonra muayene gidip bebişi gördüm daha da pişman oldum🙂↕️
Tatlisanne42 RadyoaktifMom ben tiksinince bıraktım midem asirida kötü olunca hiç gözüm görmek istemiyor bile