Elner Cileklipasta evet son 1 haftadir grip olmushtum shimdi biraz toparliyorum chok kotu olmushtum bebegim havasiz kalmishti gece acile filan gitdik shimdi de korkuyorum hep sicak sheyler ichiyorum hep evdeyim
Cileklipasta Elner geçmiş olsun bende acillik oldum maalesef grip ve ateşten ilaçlarla atlattım dikkat etmek lazım
Krasivyy Cileklipasta bende hiç içemezdim su ama şansıma içim yanıyor evde limonata yapabilirsin ama şekere dikkat et
Yenianneyimmm Cileklipasta litre olarak bilmiyorum hesaplamadım ama ben çok içiyorum sürekli içerim yani kendimi şartlandırdığım için değil sürekli susuz hissediyorum kendimi o zaman da nefes alamıyorum içiyorum bolca bende
cavbella Cileklipasta evet biliyorum ama içemiyorum kendimi zorlayanca bir saat mide rahatsızlığı yaşıyorum 😣
Bilgeercan Cileklipasta en fazla 3.4 bardak ☹️ Henüz doktorum suyla ilgili bişe demedi Pazartesi kontrol var sorucam inşallah bişe çıkmaz ☹️
Elner Cileklipasta Allah hepimizin yardimcisi olsun sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Krasivyy Cileklipasta yok limonata içebilirsin ama çok şeker atma ev yapımı ee tabi yanında su da iç en azından destek olsun
Gulem Cileklipasta Tabi tavsiye ederim :) icmeye teşvik ediyor saat başı bildirim geliyor Watertimepro adı
Flomrhlm Cileklipasta bende içemiyordum idrar yolu enfeksiyonum var maalesef o yüzden çok içmeye çalışıyorum 😕