Brnaebu Cileklipasta 3 litre vardie belki daha fazla ama hamile olmadan önce de ayni suyu iciyordum ben cunku sürekli susuyorum 😂
Elner Cileklipasta chok az ichiyorum ichemiyorum chay ichiyorum belki de kish oldugu Ichin sicak bir shey istiyor insan 😊
Nursen21 Cileklipasta tabikide içilir kıyamam onlara candır onlar can Üstelik kelimenin tam anlamıyla canımızın içidirler 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🥰🥰🥰
Brnaebu Cileklipasta kesinlikle nedendir bilmem ama öyle hatta şuan midem bulandiginda su iciyorum geciyor normalde daha cok bulandirmasi lazim ama bilemedim bende 🤗
Brnaebu cavbella ben icine 2-3 tane taze nane yapragi ve minicik parca limon atiyorum bazen ,yada bir dilim yeşil elma da atabilirsiniz içiminiz kolaylasir belki
Elner Cileklipasta evet son 1 haftadir grip olmushtum shimdi biraz toparliyorum chok kotu olmushtum bebegim havasiz kalmishti gece acile filan gitdik shimdi de korkuyorum hep sicak sheyler ichiyorum hep evdeyim
cavbella Cileklipasta evet biliyorum ama içemiyorum kendimi zorlayanca bir saat mide rahatsızlığı yaşıyorum 😣
BBusraa Cileklipasta evet biraz azmış gerçekten 🙈 ben de kendime kızıyordum millet 3-4 içiyor diye kızmayayım madem 🙈😂
Krasivyy Cileklipasta bende hiç içemezdim su ama şansıma içim yanıyor evde limonata yapabilirsin ama şekere dikkat et