Ozge-Duru35 ErsBegAs bana kimse su zamanda git demedi ama 20 ila 24 haftaları aarsında olduğunu biliyorum emin olamadım bende hadi hayırlı olsun inşallah
5_erkek_annesi ErsBegAs geçen 17+4 deyken hissettim uzamıyordum o kadar oturamıyorum ki nasil hissedeyim 😂sabah kalk geceye kadar ev çoluk çocuk hareket etsede hissedememem 😒nisanda artık, tamamen hissederiz canım
5_erkek_annesi ErsBegAs zaman geçtikçe büyüdüklerinde artık ayakta da olsak ne olsak hissedecez sabır gelecek o günler inşallah 😍çok heyecanlı bide hıçkırıkları oluyor müthiş bişey🥲
cerengeredeli Ozge-Duru35 hayır, doktorum 20-24 arası yaptirabilirsin dedi. Yüzü gözü elleri gayet netti tüm organlarına baktı güzelce
Ozge-Duru35 cerengeredeli masallahbinsallah sagliklica alırsınız kucağınıza bakalım bana ne diyecekler
hakkah24 Ozge-Duru35 en güzeli 22. Hafta. Ben de 21de gitmiştim ama bir sonraki haftaya sarkmıştı göstermemişti bebek kalbini🙈 bir sonraki hafta daha büyümüş oluyor ister istemez
5_erkek_annesi sednc0 canım ritmik şekilde aynı yerde oluyorsa hıçkırık😊ama genelde çok ileriki haftalarda hissedilir o
___Ebruli___ Ozge-Duru35 benimde perinatolojide randevum var ayın 27sinde Osmaniye’de olacağım… Detaylı ultrasonumun zamaniymis perinatoloji detayliya bakıyor mu hiç bilgim yok…