narkolepsi1 canım benimde aynıydı 5 haftalık olana kadar bine çıkmadı sonra Bi anda yükseldi hatta doktor da biraz nazlı ilerliyor demişti biraz yorucu bir süreç ama sabırlı olmak lazım

Benim daha düşük son regli tarihim 4 Şubat cumartesi beta 7,1 di dün kan verdim 90 5+2 son regli tarihime göre doktor bir sorun olsa söylerdi herhalde 🤔

narkolepsi1 idrar testine gerek yok bence stres yapma en önemlisi çünkü gerçekten çok korkuyor insan bu süreçte iki günde bir düzenli vermek istersen verebilirsin ya da hesaplamaya çalış beşinci haftayı geçince de verebilirsin sürekli kan vermek de yoruyor

Selo3 hiç kimsenin aynı olmaz
      Bence sıkıntı yok önemli düzenli artması

narkolepsi1 haftayla betanın alakası yok canım bu herkeste değişiklik gösterir önemli olan 2 günde bir düzenli artış olması kese görününce betaya bakmana gerek yok zaten 1500 üzeri görülebiliyor cihaza bağlı olarak

narkolepsi1 canım yine seninki iyiymiş bende bugün tam 5 haftalığım seninle aynı yani bugün kan verdim 220 çıktı beta baya düşük geldi hiçbişey anlamadım ben

narkolepsi1 önemli olan beta değeri değil , beta değerinin nasıl artış gösterdiği o yüzden hiç merak etme 🫠🧿

emine_22 ben şuan 5 haftalığım pazartesi aksam 70 çarşamba akşam 157 bugün akşam 328 çıktı sabah yaptıgım idrar testi çift çizgi çıktı

emine_22 6.haftada direk giderim o zamana kadar kontrollü beta bakarım dedim onunda 5. Haftada yapabileceği birşey yok o da kan ver bakalım ona buna dikkat et falan dicek 6.haftada ultrasona girerim en azından

narkolepsi1 benimkide öyle canım seninki yine iyi bana göre bi tık bakalım hakkımızda en güzeli olsun

narkolepsi1
              Hayırlı olsun balım benim 2 gün önce 1980 di tekrar da vermedim şuan 4+6 gosterıyor