Felipesra Sinosanneoluyor2025 aslında doruk yenidoğan bakımından en iyi hastanelerden biri bende bu yüzden orayı tercih ettim
AnayimBenAna_ Alisya genel olarak bütün doktorları çok iyi. Ben başka hastanede takipli olduğum doktorum yeni geçti pembemaviye onunla devam ediyorum Songül yapıcı
Alisya Yasmnehir yaa hadi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim takipli hasta mısınız yoksa sadece doğum ücretimi 45 bin . Kemal bey normal doğumu destekliyor mu
Yasmnehir Alisya Amin canım çok sağol Yok aylık takipli hastasıyım yani ben direk Spinal dediğim için hiç normali konuşmadım ama normale karşı değil diye biliyorum.
Alisya Yasmnehir spinal nasıl oluyordu tam olarak birde galiba epidural de +10 bin tl isteniyor diye duymuştum.
Alisya Sinosanneoluyor2025 Bildiğinizi paylaşırsanız bizde faydalanalım , paylaşmayacaksanız burada anne adaylarını endişelendirmeye gerek yok.
Yasmnehir Alisya Spinal de belden iğne ile uyuşturuluyor. Epidural hiç sormadım oda iğne ile ama şuan en çok Spinal uygulanıyor diye biliyorum
Ozgekiz Alisya ben Nev sağlık grubu, fsm subesinde neşe solak ile birlikte ilerliyorum. İlk doğumum da onunlaydi, memnunum 😊
Berberoglu Ozgekiz canım merhaba bende neşe hanıma geçmek istiyorum nasıl biri çok güzel şeyler duydum ama başkasından duymak daha iyi
edacnr96 Sinosanneoluyor2025 doğum süreci mi sıkıntılı hasta doktor ilişkileri mi sıkıntılı ya da bebek doğduktan sonraki süreç mi nedir mesela? Ben de orada doğum yapmayı planlıyorum açıkça yazabilir misiniz merak ettim?
Alisya Cansuuuuuuuuuuuu bende Merve hanımı düşünüyorum aslında instagramdan baktığım kadarıyla çok sakimi geldi bana hemde normal doğum istiyorum o yüzden kadın doktor daha iyi olur gibi geliyor. Merve hanım normal doğumu destekliyor mu