Damlasvs The_momm- yani bilemiyorum açıkcası benim mecburi sezeryan olacağı belli oldugu için rahat bir şekilde 38.haftaya tarih belirledik ama doktordan doktora da değişebilir yanlış bilgi vermek istemem💗
Asli54 arasmoms_ İnşaAllah 🤲 tüm bekleyenlere rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. Sizde hayırlarla alın yavrunuzu inşaAllah kucağınıza 💜💜💜
Ftmnnr Kocamanailem_ ben şuan 40 tayin benimde galiba sezaryen olursa 20-21 son gün gibi duruyor çünkü 41 e giriyoruz 🥲
Mervevebebegi15 Damlasvs benim 18 martta çok heyecanlıyım çok az kaldı ne hissetmem gerekiyor onu bile bilmiyorum ilk doğumum olcak 🥹 inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı hemen toparlanırız 🌸
Damlasvs Mervevebebegi15 azıcık kaldı ayyy bende öyle benimde ilk doğumum çok stresli ama bi o kadarda karmaşık ve heyecanlı sağlıkla kucağımıza alalım aminnn🥹🥹💗🤲🏻
zehranurates Kocamanailem_ nasıpse aynı gün bende 21 Mart’ta 6 da burda ol dediler sağlıkları ıle saglıgımızla alalım evlatlarımızı kucagımıza❤️
Pelnztrk Damlasvs makat gelişi mi bebek ondan mı sezeryan oluyorsunuz benimde 20 mart gün verdi doktorum makat gelişli bebek dönmedi
Pelnztrk rabiali54 bende 38 olucam hem baş yukarıda 😂 pazartesi kontrolüm var son olarak ama dönse hissederdim. Bugün birşey öğrendim bi dua ve secde etmek bebeği döndürüyor dediler