Damlasvs Kızlarrrr Allah nasip ederse 24 mart saat 10 da yatışım yapılacak çok karışık duygular içerisindeyim heyecan stres korkuuuuu ay ayyyy🥹🥹🥹😍dualarınızı eksik etmeyin olurmu🤍🤲🏻
Asli54 Damlasvs hayırlarla alırsın inşaAllah bebeğini kucagına benim de 25 mart yatış sağlıkla kavuşuruz inşaAllah🤲
The_momm- Damlasvs Bende 24 martta gidiyorum kontorele 36 haftanın ilk günün de gitmiş oluyorum acaba bana da der mi bir şey ? Kızımda belli değildi bir şey normal beklerken sezeryan olmuştum 41+2 de o yüzden soruyorum kusura bakmayın.❤️
Kocamanailem_ Damlasvs Benimde 39. haftada , 21 Mart en geç saat 7 de yatışım olacak 🥲🥲 korku , heyecan , tedirginlik herşey var
Ftmnnr Kocamanailem_ ben şuan 40 tayin benimde galiba sezaryen olursa 20-21 son gün gibi duruyor çünkü 41 e giriyoruz 🥲
zehranurates Kocamanailem_ nasıpse aynı gün bende 21 Mart’ta 6 da burda ol dediler sağlıkları ıle saglıgımızla alalım evlatlarımızı kucagımıza❤️
Damlasvs The_momm- yani bilemiyorum açıkcası benim mecburi sezeryan olacağı belli oldugu için rahat bir şekilde 38.haftaya tarih belirledik ama doktordan doktora da değişebilir yanlış bilgi vermek istemem💗
tugbaoztrk The_momm- Benimde ilk çocuğum 40+1 de sezeryan oldum aniden Hamileligim şuan 36. Haftada kontrolde gün verdi anestezi işlemlerini hallettik falan