defnevedoruk MerveBasknpek ilk bebeğimi 22 ikinci bebeğimi 14. (2. beneğimi 12de tahmin etmişti tahmini doğru çıktı)
MerveBasknpek Canh20 tabikide sağlıklı olması herşeyden önemli geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin 🤲🏻
MerveBasknpek Anonimanonim benimde kızımı ikili testte söylemişti doktor oda uzman perinatologtu ama şuan başka şehire taşındım bulunduğum yerde küçük olduğu için çok alternatifim yok
Tugba_turk46 MerveBasknpek iki oğlumdada özel takipliydim ilk oğlumu 13. Haftasında öğrendim ikinci oğlumuda 20. Haftasında öğrendim kız diye beklemiştim bu naza ama nazlı oğlum kendini baya sakladı😂
deletedmom43191 MerveBasknpek zaten 7 haftalık öğrenmiştim hamileligimi bidahaki gidişimde yani ikinci doktor gorusmemde hocam bir cinsiyeti bakalimmi dedim bi baktık ki prenses 🤣🤣🥰🥰
Papattyaa_ MerveBasknpek 18+4 olduk asla bacak arasını göstermiyor. Haftaya perşembe gideceğiz inşallah gösterir. 19+4 oluyor
Ayse0434 MerveBasknpek Nhayattt Evet 11. Haftada tahmin etti erkek dedi ve 13. Haftada kesin erkek dedi