Arkadaşlar 15 haftalık gebeyim.. 6 haftalık olduğunda öğrenmiştim ve sonrası bulantı başladı kusma gerçekleştiğinde artık beraberinde kanda geliyordu.. Prilam dr kullanmaya başladım ve kusmalarım geçti yaklaşık 2 haftadır kullanmayı bıraktım eskisi gibi bulantım yok fakat gün içerisinde bazı zamanlar bir kere de olsa kusma gerçekleşiyor ve yine kan geliyor.. Bu konuda bilgisi olan veya benimle aynı sorunu yaşayan biri var mı?

Yazmelegi_ İlkte bende tahrişten diye düşündüm ama her defasında olunca açıkçası endişe etmeye başladım ilacı kullandığım sıralar kusma olmuyordu çünkü.. Çok değil önce tadı geliyor sonra çok az 2 -3 damla geliyor..

Symk69_ kusma ile birlikte benim de her defasında kan geliyordu fakat korkulacak bir şey yok tahriş olduğu için oluyor

Symk69_ benim ikinci gebeliğim ve çok zor geçiyor sürekli kusma ve bulantı ilkindede kan kusuyordum şuanda kan kusuyorum hatta bazen o kadar kusuyorum midede bişey kalmayinca sade kan kusuyorum yani ama normal bişey canım boğaz tahriş olduğu için oluyor gerçekten çok zor bir durum ve yaşıyorum hala bende

zynrn Çok zor gerçekten umarım çabucak toparlanırsın.. 😔 İlaç kullanıyor musun peki?

Symk69_ kustuktan sonra su falan içince mideniz acıyorsa mideniz de yara olabilir. 33+4 olduk ama hala daha kan kusuyorum 🙂👍🏻 hatta dün akşam öyle kötüydüm ki dedim herhalde kusarken ölüyorum bu kan normal değil dedim yani ama şu an iyiyiz çok şükür..

nurkarakass Çok şükür iyi olmanıza sevdim.. 🌸 Bu şekilde yorumları görünce kendi içimde normalleştirdim durumu.. Hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun umarım süreci çok sağlıklı bir şekilde atlatırız.. 🥰

Symk69_ inşallah balım, sağlıkla kavuştursun rabbim hepimizi yavrumuzla. herkese nasip etsin 🥺❤️‍🩹🎀

Symk69_ evet başta prilam kullanıyordum ama hiçbir etkisi olmadı aşırı kilo kaybım oldu son kontrolde doktor zoferi kullan dedi şuan onu kullanıyorum ve biraz daha iyiyim

zynrn Umarım zamanla daha da iyi olur.. Sen ikiz annesisin ben bir tane ile zorlanıyorum seni düşünemedim bile.. 🙃