Kızlar benden oluşan belirtiler bunlar adete çok varken test yaptım 11 gün kala doğal olarak çıkmadı çıkmazdı da 5 senedir beklediğim için artık kasmıyorum olumsuz bakıyorum hep ama bu ay ki belirtiler bariz belli ama yine de allahtan ümit kesilmez diyorum ben adete 3 gün kaldı şunlar oldu olmaz devam ediyor…
Regl 7 gün sürüyor 5.günde bitti birliktelik oldu yani bat 13 Şubat bitiş 18 i 18 i birliktelikten sonra
21 i aşırı adet sancısı
27 si baş dönmesi mide bulantısı
2 Mart kahverengi pembe lekelenme
3 Mart uzayan akıntı bel ağrısı yürürken zorladı
5 mart birliktelikte şiddetli ağrı bıraktık hersey ve ben ağladım karnım taş kesildi ağız içi salya artışı beynim boynum iğnelendi rahmim şiddetli sancılandı (ilişki biraz acıtmalıydı ters hareket falan sıkıntı açtık başımıza) adete 12 13 gün kala
göğüs sızlaması hassaslaşması
Yine ilişkide ağrı kaşık batması idrar yaparken batma saniyelik ama zonklama hissiyatı
Gaz sancısı inanılmaz karnım şiş karışık ve sürekli rüya görmek
Baş dönmesi ve baş ağrısı ara ara olmaya başladı sağ bacağımın arkası batıyor iğnelenme yine adet sancıları kirpiklerim karışmış göğüs yanması sızı gibi rahim de pıt pıt atma ve ayaklarımı kendime çekince doluluk hissi ve batıyor bişi adete birkaç gün kala sağ bel ağrısı aşırı üşüme sol göğüs iğnelenmesi bide göğüs ucu halkası genişlemiş kahverengi idi bazen geçiyor bazen geri geliyor yani tüm bu belirtişere olmazsa yuh diyeceğim olursa da şükredeceğim tüp bebek hastasıyım inşallah ameliyata ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmısımdır be kızlar dua edin ne olur