Aslanmomm Parinas bilmiyorum hiç ağrım olmazdı yani şuan magnezyuma başladım hafifledi daha iyiyim şükür
Zeyneplemutluluk T-aksoy benim 3 yıl olacak doğum yapalı 2 senedir var işte çok kötü bir ağrı ya doğumdan korkar oldum
T-aksoy Zeyneplemutluluk ben şimdi ssvd istiyorum ve elimden geldiğince epidural yaptırmak istemiyorum çünkü zaten deforme olduğu için korkuyorum iyice mahvedecekler diye
Zeyneplemutluluk T-aksoy ssvd bende yapabilir miyim acaba? Zaten açılmam vardı 6 cm sancım da vardı kızım kakasını yutunca acil sezeryana alınmıştım. Devlette doğum yaparım mecbur maddi imkanım yok ordaki doktorlar da bu riski göze alır mı bilemiyorum
T-aksoy Zeyneplemutluluk Türkiye’de durum nasıl hiç bilmiyorum burda doktor seçme hakkı sunuyor ilki sezaryense iki şeklide seçme hakkı var ama ilk doğumlarda hayati risk yoksa kesinlikle sezaryen yapıl az.
Zeyneplemutluluk T-aksoy burda devlet hastanesi de öyle ama kızımın nabzı durunca mecbur sezeryanla doğum oldu. Büyük ihtimalle devlet hastanesi yani burdakiler ilki sezeryansa diğerini de öyle yapıyor. Ssvd olanı özel bile zor yapıyor risk almak istemiyorlar