Nil4749 Aleyy_53 36+0 olduk uykusuzluk sık idrar dışında iyi gidiyor genel temizlik stresi başladı birde yürüyüşlere başladım artık doğuma hazırlık için düğmeye bastım 😃
Eua11 Aleyy_53 36+4teyiz şuana kadar bir şikayetim yok sadece beynim susmuyor nasıl olcak nasıl yapıcam diye sürekli kendşmle konuşuyorum 😂
Edaaltnkynk Aleyy_53 son zamanlar evet ama ne uyuduğumu uyku rahat bir uyku bir de ne zaman gelecek diye yaptığımız stres de cabası🥹 bekliyoruzz heyecanla hazırlıkları tamamladık
Nuranca Aleyy_53 36+2 yiz pazartesi 37+0 a gün verdi doktorum sezeryan için , korkuyorum🙁 inşallah küvezsiz güzel sağlıklı kolay hayırlı bi doğum olur
Sema_3858 User658383839 bebeğiniz nasıl iyidir umarım benimde sancım çıktı düzensiz ama korku sardı içimi küveze felan girdimi
Aylakadin 35+6 benim de .. ayaklarım ve bileklerim davul gibi.nefes alamama, bulanti, uykusuzluk..🥴 cuma kontrol var bakalım
Donaldvetomris Nuranca sezaryen nasıl çok mu zor inanılmaz korku var ben de uyanık olup orda öylece yatmak ve sonrasındaki acı beni çok ürkütüyor günler yaklaştıkça korku saldı beni ilk sezaryenim olacak tecrübe olmayınca ne ile karşılaşacağımı da bilmiyorum 😓
Nergisimmm Aleyy_53 36+0 uykusuzluk ve ağrılar var bide genel temizlik yapıyorum son zamanlarda baya zor oluyormuş 😓
User658383839 Sema_3858 yok canım hiç bir sağlık sorunu çıkmadı çok şükür testlerini de geçti Ameliyattan sonra hemen yanıma getirdiler. Küveze de girmedi. Hiç korkmayın benim 32. Haftadan beri nst de sancım çıkıyordu doktorum yatış vermişti ama yatmamıştım iyi ki de yatmamisim diyorum. Yatsaydim sürekli açıklik var mı yok mu diye bakacaklardi öyle böyle doğurturlardi Hafta da düzenli sancı çıkınca gene yatış dedi bu sefer kabul ettim. Kabul edince de sürekli alttan baktılar açıklık var mı yok mu diye diye 1 cm açıklık yaptılar 🤦🏼♀️ yatış yaptığım günün akşamı seni sezaryene alicaz dediler. Hiç strese sokmayın kendinizi de bebişinizi de sağlıkla kucağıniza alması nasip olsun 🌸🤍
Nuranca Donaldvetomris sonrasında ki acı benim için çok zor olmadı yatar pozisyondan kalkarken zorladı sadece size yardımcı olabilcek biri varsa hiç korkmayın 🥰 ama uyanıkken ameliyatı ben de ilk kez tecrübe edicem ilkinde tamamen uyuyulmuştum 🤗
Sema_3858 User658383839 çok teşekkür ederim inşallah canım o açıklık kontrolü beni stres yaptırdı çok zorlandım ben o esnada doktorda sancialrin 5 dk bir düşerse suyun gelirse gel dedi öyle bakalım yarın Kendi özeldeki doktoruma gidicem o ne dicek ne zamana gün verir