Heisenberg Yh6653 benim de 17. haftada 267 gramdı. 2 hafta önce 515 gramdık şu anda tam 25 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var bakalım ne kadar olduk😍 Bende 5 kilo kadar aldım 56 kiloyla yola devam☺️ Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🌺
Pinarclk Yh6653 günümüz aynı. Bugün gittim kontrole. 17 cm. 200 gr dedi. 3 kilo aldım.diger kontole gitmeden detaylıyı yaptıracagım. İstanbulda olup yaptıracak olanlar var mı
Sedef-345 Pinarclk ben Ataşehir Acıbadem tıp merkezinde Prof dr Murat yaylaya detaylı ultrasona gidicem. 4 martta
Zeynnep Mucizemiz4735 ilk 16+5 de hissettim aslında o zaman pek emin olamadım ama 17. Haftalarda baya netti hatta akşam babası konuşup karnıma dokundukça hareket etti çok şaşırdık. Kesin hissediyorlar diye düşünüyorum 😊 kilom pek yoktu göbeğim de çok yok o yüzden hissediyorum sanırım.
Zeynnep Rmk aynen benimde 19 haftaya girdim bugün sanki yemek yedikten sonra çıkan göbek gibi birşey.
Ayserhnckn Ben 15+1 im göbeğim yaklaşık 1 aydır çıkmış durumda karın içi boşluğum hiç yokmuş diyorum bol giyiniyorum ama bilen diyor ne çabuk çıkmış diye 😁 şimdilik 1 kilo aldım almadım yani değişiyor tam oturmadı kilo
Gunes05 17+5 olduk bizde. Cinsiyeti erkek. Kilo almadım çok az göbek var. Hissetmeye başladım özellikle uzanınca kıpırtılarını hissediyorum😊
Gamzeciks Yh6653 17+3 şu an 16+6 da gittiğimizde 162 gramdı. Kızımız olacak inşallah. Daha tartılmadım henüz :p
Pitpit Bugün 19 haftalık oldu benimki de. Benim göbek kocaman oldu 53 ile hamile kalmıştım 7 kilo aldık valla 😔 16+2 de gittim 17 cm 220 gr dedi haftaya detaylı var inşallah sorun çıkmaz 🙏🏼
Zeynnep Sedef-345 merhaba, bende aynı doktora 5 Mart’ta detaylı usg ye giricem. Sigorta teminatımda detaylı usgyi karşılıyor. Sadece katılım payı ödersiniz demişlerdi. Demek ki profesör farkı da oluyor. Siz kaç haftalıksınız?
Sedef-345 Pinarclk tam fiyatını bilmiyorum canım sigortam karşılıyor benim . 147 tl profesor farkı vericem sadece.
Bebekveben 19+1 olduk bizde 🤗 2 hafta sonra detaylım var o zaman ölçüleri daha net öğrencem inşallah. Yakında tartılmadım ama en fazla 2 kilo aldımm
Sedef-345 Zeynnep şu anda 18+2 yim ben 4 ünde 21. Haftayı biraz geçiyorum. Emekli sandığına bağlıyım ben . Prof dr a gidince sadece onun farkını ödüyoruz. 147 tl olduğunu öğrendim :)
Pinarclk Sedef-345 bende emekli sandığına baglıyım ama özelde farketmiyorki. Ekstra olan herseye ücret ödüyorum