A1907 Deletedmom_879 yok cnm ya inanki 30 kadar cabuk geliyoda gercekten bundan sonrası daha agır gececek eminim. Sende anlayamazsın ne zmn gecmis diye
HalimeAhmedova A1907 aynen hatıra kalıyor canım alışıyo insan zamanla ilk başta baya depresyona girmiştim ama artık alıştım 🙂
Ahmedinannesi A1907 kalçamda çatlaklarım çok fazla var ama ergenlikten kalma,şuan 24.haftamdayım inşallah yenileri eklenmez felaket bir görüntü çünkü😫sürekli yağlanmaktan da bıktım bütün giysilerim yağ içinde kalıyor😞
A1907 Ahmedinannesi bende her gün yaglanırken resmen geri sayımla yaglanıyorum ne zmn bitecek diye .s birde kıyafetlere sinme olayı var o berbat zaten. Ama yapıcak bişey var mı yok malesef 😁
Edirefp A1907 ya ben çok farklı anlamışım olayı 🙈🤦🏼♀️ Çatlamış derken kalça kemiğiniz sandım Allah korusun😁 çok ilginç oranın çatlaması ama karın bacak göğüs tamamda demek oralarda oluyo
A1907 Edirefp yok cnm allah korusun. Deri üstü cizgi cizgi catlıyomus brnde sasırdım ve genelde de oluyomus enteresan
Hasgulselin A1907 baktım çatlak yok sanırım her duştan sonra sürdüğüm zeytinyağı ve çok su içmek işe yarıyor
A1907 Hasgulselin vala ben her gün yaglandım ama tek o bölgeme sürmediğim için midir bilmiyorum catır catır catladım 🙈😁😁
Oge A1907 ay poponu görebiliyorsun 🤣🤣 ben göremiyorum 🙈🙈 bende çatladm bi ton krem sürdüm çatladı popom önceden çatlamıştı hamilelikten önce zaten ben görmüyorum gören düşünsün die yaşıyorum
A1907 Nicat gördüğümden değil cnm görsem önce farkederdim zaten 😊 tesadüfen annem farketri bi baktım ki ayna da olanlar olmus 😢 ama yapıcak bişi yok tabi
Aysealty RazvzanurunAnnesi ben 26.haftamdayım bende henüz baslamadı sanırım 30lardan sonra ☺İnş çatlamam tabiki ama vücudum biraz müsait sanırım
AyseNurv Aysealty Gözün aydın canım sağlıklı huzurluca büyütürsün inşallah bebeğini darısı bize olsun özel hastane de mi Doğum yaptın nasıl kesi yapmadılar ki