Hasgulselin Aysealty minyon ve kız bebek annesiyim popom büyüdü basenlerim genişledi çatlamam yakındır
Snglbrkecrn Almilam ya yorumları okudum şuan şok oldum😮 ben 23 haftalık hamileyim 20 haftalıkken basladi sol göğsümden sürekli sıvı akiyo sudyenimden farkettim kurumuş oluyor endişelendim ne yapmalıyım 😓
Almilam Snglbrkecrn canım az az süt akmasi gayet normal çnkü artk süt biriktiriyor göğsün çatlak varsa yag sür ama krem sürme istiyorsan sor bir doktoruna yine de icin rahat etsin ama önemli birsey olduğunu zannetmiyorum
Deletedmom_879 Snglbrkecrn 15. Haftadan sonra o sıvınin gelmesi normalmiş canim endiselenme ama sikma sakin gögüslerini kendiliginden gelen sivida nirmal karsılaniyo
BilalAlptekin Arkadaşlar benim karnımda yok şuanlık ama belimin alt kısmı çatlıyo böyle olan varmı birde basenlerim
A1907 BilalAlptekin cnm benimde belim iki tarafında küçük catlak olustu 2 tanecik. Daha da büyür heralde 30 haftalıgım daha. Ama popo harita gibi olmus farkında bile değildim 😣😣
HalimeAhmedova A1907 Var cnm popomdada var bacaklarımda ve karnimdada var bende cok yağ kullandım ama olacağı varsa çatlar zaten inanki şikayetçi değilim o çatlaklarda oğluşumdan hatıra ☺ Şimdi ikinciye hamileyim inşallah daha fazla çatlamam 😄😄
A1907 HalimeAhmedova genetik oldugunu biliyorum ama insan olmasın istiyor işte 😯 peki dogumdan sonra kalıyormu catlaklar nasıl geciyor
Hasgulselin A1907 baktım çatlak yok sanırım her duştan sonra sürdüğüm zeytinyağı ve çok su içmek işe yarıyor
BilalAlptekin A1907 küçük küçük isilik deriz ya yüzümüzde olurdu hani yazın felan bende onu farkettim çatlak feğil ama öyle şeyleri olan varmı
A1907 Deletedmom_879 yok cnm ya inanki 30 kadar cabuk geliyoda gercekten bundan sonrası daha agır gececek eminim. Sende anlayamazsın ne zmn gecmis diye