Merve8155 seydabal_60 gecmistir ogrendigimde 625 di cunku keseyi gormustuk olusmaya basliyo demisti doktor da
Limonsekeri Merve8155 kalp atışı duyulmasa bile bebek gözükebilir ama lekelenme devam ediyorsa aktif kanama varsa söyleyin doktorunuza
seydabal_60 Merve8155 duyulabilir o zaman ama duyulmazsa üzülme bir sonraki hafta duyarsın benimde öyle oldu ilk gittim kese göründü sonraki hafta kalp atısını duyduk🤣
igvescarim Mrh kızlar tsh benim 2,403 çıkmış 7,8 haftalıkken sonra birdaha bakılmadı doktor da birşey demedi şuan 14 haftalık oldum. Burda sizlerin yazısını görünce içime kurt düştü baktırmam mı lazım tekrardan yükseliyor mu yani
Cnsyldz Tsh ilacı kullanan her kişi düzenli kontrollerini Olmalı gebelikte bazen 3-4 haftada bir kan verilip bakılmalı dahiliye doktorum gebeliklerde %30 veya %40 artışı normal buluyoruz dedi
Pzahide Merve8155 duyarsınız hiç korkmayın. Bebeğinizin ihtiyacı var size, siz evham yapıp strese girerseniz o içeride neler hisseder? Ben hep evham yaptığımda kendimi bunu hatırlatıyorum, sakinlik bebeğe çok faydalı emin olun 🥰
brtg Kikiriki https://resmim.net/i/1000013783.N3u2xy Benimde boyle yarin kadin doguma gidicem kismetse
47Umudum47 Benim tsh normalde de yüksek bir ay ilaç kullanmadım 77 olmuş başladım hemen dengelendi. Sizin tam ideal 5 altı olması öneriliyor zaten
brtg Merve8155 bende bugün gittim 6 hafta 2 gunluk kalp atisini duydum alttan bakti ama kesede bi sorun görüyorum dedi duphaston yazdi
Merve8155 seydabal_60 daha cok kucuktu 2 hafta sonra esinle gel dedi bi kereye mahsus aliyoruz o zaman dinlersin dedi
Rbya Merve8155 Canım hemen doktora git tsh yüksekliği gebelikte çok tehlikeli hemen ilaç veriyorlar onu hep kullanmak gerekiyor