esi33 seyma0661 of en korktuğum şeyi yazmışsınız ya karnına bastırma olayını,3 günüm kaldı suan ağlıyorum çok paniğim çok size sakinelstirici verdiler mi
seyma0661 esi33 çok saniyelik bi işlem ya bağırtmadı yani hafif ayyyyy oldum 😂😂 yatıp kalkmak ondan daha zor. Doğum esnasında verdiler galiba sakinleştirici sonrasında serum vs de verdiler ama içinde ne vardı inan bilmiyorum
Annekuzusu06666 seyma0661 o zaman hafifliyor baş ağrın içinde nescafe iç kuzum bol su anesteziyi atamadığından oluyomuş bitter çikolata da iyi geliyor
ReyHalVe21 seyma0661 amin cânım benim hiç korkma akışına bırak kedini stres yapma iyiyi düşün bende ikinci bebeğimde aynı şeyleri yaşadım şimdi iki buçuk yaşında kerata üçüncü yolda emin olun ki hızla geçicek zaman kazasız belasız kavuşursunuz inşallah şimdiden Rabbim analı babalı büyütsün 🩷 😍🥰😘
seyma0661 ReyHalVe21 aminnn Allah razı olsun ❤️ sizde sağlıkla kavuşun insallah sorunsuz sıkıntısız 🙏🙏
deletedmom43191 seyma0661 🥹🥹🥹 inşallah canım seni çok iyi anlıyorum şuanda eğer bjrseyi yok derlerse al bebeğini boşuna tutmasinlar senden ayrı
keyfimin-kahyasi-misin seyma0661 Normal yapan birine sormmak lazım bunu mesela bana jssjs o kadar eziyeti herskeilde cekiyosun zaten 🫶🏻😂normal asla kolay değil sezeryan gibi 😂🥲🥹
seyma0661 keyfimin-kahyasi-misin doğrudur valla vajinal doğum sadece vücudun olması gerektiği doğum şekli olduğu için evde bile ebeler doğurtabiliyor diye daha kolaymış gibi geliyor 😂
seyma0661 deletedmom43191 evet ya ama özel hastane ya sırf sigortadan para almak için boşuna tutuyorsa bide
deletedmom43191 seyma0661 imza at al çocuğunu kim ne diyebilir cocuk senin çocuğun kendi agizlariyla birseyi yok demişler gündemde olan olaydan sonra bırakma hastaneye
seyma0661 deletedmom43191 öyle de bu sefer ya gece bişey olursa 🥺 şimdi doktor yazdı geceyi güzel geçirmiş bugün ağızdan beslemeyi deneyeceklermiş
richgirl10 seyma0661 canımmm nasılsın, nasıl oldun? Yorumlardan gördüm, lütfen moralini yüksek tut. Sana dua ediyorum bebeğine de tabi😍 prensesine hemen kavuşacaksın hiç şüphem yok. Tedbir amaçlı tutuyorlar daha iyi olsun daha sağlıklı gelsin kucağına diye