seyma0661 deletedmom43191 dün sağım yapmaktan göğüslerim yara oldu kanadı zaten doğru düzgün de süt gelmedi döktü ebe. Gece eliyle sağım yaptı süt torbasını çok az doldurdu. Ağrılarım var daha iyi olacaz insallah 3 de bebişi emzirmeye gidicem belki onu görünce sütüm gelir 🥺🥺🥺
seyma0661 deletedmom43191 gece hiç uyuyamadım bi an önce eve gidip aralıksız uyumak istiyorum ama tabi bu acıyla ne mümkün anca sırt üstü yatabiliyorum bakalım evdeki yatakta nasıl yatcam🥺
Annekuzusu06666 seyma0661 olsun kuzum hepsi geçer inşallah bebişine bi kavuşta bencede bişeyi yoksa senden neden ayrı kalıyor banada dua et canım lohusaların duası kabul olur benimde düşük tehdidim vardı 10 haftalığım hayırlıca kavuşayım bebeğime sağlıklı sıhhatli
seyma0661 Annekuzusu06666 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Bizim bebişin ciğerine birazcık su kaçmıştı sezeryanda, nefesi kesik kesik alıyordu ama bugün iyiydi çok şükür yarın çıkarabilirler 🥹
deletedmom43191 seyma0661 nasılsın napıyosun neler yaptın Bayadır yoksun burda merak ettim ipek bebekten haber varmı 😔😔
seyma0661 deletedmom43191 bugün 12 gibi ben taburcu oldum 2 gibi de ipeği gördük çok iyi çok şükür emzirdim sevdim kokladım 🥹 doktoru da iyi dedi yarın çıkarmaya çalışıcaz insallah 11 gibi gidicez bakalım hemşireler de onay verirse çıkarabiliriz dedi doktor
Annekuzusu06666 seyma0661 amin inşallah kuzum o geçici bi durum kuzum ya yarın çıkarabilir zaten kendi başına desteksiz nefes alabiliyosa artık
deletedmom43191 seyma0661 hemşireler de kim oluyor doktorlardan bilgili mi doktorlar izin verecekde hemşire tutacak öyle mi yol kız o hemsireyi😅😅
Annekuzusu06666 seyma0661 ilaçlarını düzenli kullan kuzum bebişini yarın doktor iyi dedikten sonra hemşire çok müdahele edemez çıkar yani bugüne şükür dikişlerde yanma bendede oluyodu da sanırım 8 gün falan geçince hafifledi ya
seyma0661 Annekuzusu06666 çok teşekkür ederim canım zaten bebişi kucağıma alınca ne ağrı ne sızı kaldı 🥹🥹🥲