TugceOrak aycinelizsmom avent olarak baktım şimdi kafam çok karıştı bir sürü var ya hangisini alayım ben bilemedim 🥹♥️
aycinelizsmom TugceOrak ben ultra air aldım canım, soft daha az iz yapıyormuş onu sonradan öğrendim. Ama zaten emziği çok tutmuyor anca dışarda bebek arabasındayken alıyor o yüzden onda da sorun yaşamadık 🫶🏻
TugceOrak AnayimBenAna_ evet evet zaten dediğin gibi deneyerek ilerlemeyi düşünüyorum beş konusunda çünkü çok pahalı en iyisi denen bez bile bazı bebeklere yaramıyor, en uygun dandik denen bez bebeğe çok iyi gelebiliyor 😊
AnayimBenAna_ TugceOrak evet bende şimdilik sleepy aldım ama bebeğin durumuna göre şekillendireceğim. 5 gün kaldı 5 gün sonra belli olur 🤭🌸
TugceOrak AnayimBenAna_ yaaa bu ne hepiniz doğuruyorsunuz ben tek kaldım 🥹♥️ Cahil sohbetlerinde tek mi kalıyorum ben şimdi 😀♥️ Bebe bakmaktan bakamazsınız siz şimdi buralara 😀
AnayimBenAna_ TugceOrak benim ikinci bide 5 gün sonra kısa bir mola 😂 biraz toparlanınca gelirim ama özletmem kendimi 🤭😂
Seda2727 TugceOrak kaç haftalık canım sağlıkla gelir inşallah bende Molfix kullandım çok memnunum biberon ve emzikte wee baby kullandım bundanda çok memnunum ❤️3.bebegimi bekliyorum bunada aynısını kullanıcam inşallah.
Talentedmom TugceOrak biberon:Philips avent mavi kaşıklı antikolik özelliği olanı aldım emzik:Philips avent karanlıkta parlayanı aldım 0-6 ay bez:molfix alacağım prima care ilk bebeğimde çok sızdırdı deneye deneye anlarsınız bezi stok yapmayın her bebeğe farklı bez iyi geliyor bazıları pişik yapıyor sleepy beğenmedim kağıt gibi geldi bana ve çok inceydi tabi dediğim 5 sene önce falan belki şuan değişmiştir
Betamom TugceOrak bende öyle yaptım. Sleepy den cok fazla memnuniyet var. Molfix alacaktım en sonra sleepy ie döndüm memnun kalmazsam değiştiririm dedim. Birisi anlatmıstı. Hep en iyi markaları almıslar denemedikleri şey kalmamıs. Cocuk en son 3 harfli marketler de satılan bi markayı kullanmıs sadece😅
TugceOrak Betamom evet evet çevremde de çok gördüğüm bi durum bu, o yüzden deneme yanılma yöntemiyle ilerlemeyi düşünüyorum ben de 😀 Hastane çantası için bir paket prima alayım diye karar verdim şuan için, sonrası bebeme kalmış hangisini beğenirse 😀
Betamom TugceOrak ama sonradan alacagım bezler gözümde büyüyor. Şimdi alaydım iyidi arada kaybolurdu 😅