Edamurat58 Feyzaa_Nurr Bizde 4 ağustos bekleniyo benimde doğum günüm ama bence temmuz sonuna gelicek diye hissediyorum 🥹 cinsiyetimiz erkek henüz 1 tane tulumdan başka bişey almadık ablamızdan kalanlardan uyanlar olursa çok mutlu olucaz 😄
Beboko52229 Bizimde agustos sonu gibi doğum. Şuan 15+2 yim. Cinsiyet henüz belli değil. 12 haftalıkken gitmıstım 16 da öğreniriz demıstı dr. Beklemedeyiz. Müslin battaniye, biberon, tulumlar, şampuan bakım seti, küvet takımı falan aldım şimdilik
Feyzaa_Nurr Nimpheloss bizimde geçen hafta belli oldu cinsiyetimiz bayramdan sonra almayı düşünüyorum bende
Feyzaa_Nurr Dilekzamn ilk çocuk heyecanı farklı o zaman 😄 yaz bebeği olacağı için ne alacağım konusunda da biraz araştırma yapıyorum açıkçası ama bayramdan sonra almaya başlarım
Dilekzamn Feyzaa_Nurr evet ilk çocukta insan Onuda alıyım bunuda alayım oluyor ama 2.de ben daha durgunum yani çok yazlık bir yerde yaşamıyorsanız ve eviniz çok sıcak olmuyorsa yine uzun kollu şeyleri tercih edebilirsiniz o tarihler İstanbul gündüz sıcak akşam serin oluyor Bebekler için
Feyzaa_Nurr EsmanurTorun yaa banada erken gibi geliyor sonra bir şeyler görünce dayanamıyorum alıyım diyorum bazdnde son zamanda sıkışır mıyım acaba diye korkuyorum 😂
EsmanurTorun Feyzaa_Nurr 25+0 den sonra almayı düşünüyorum bez stoğu falan düşünüyor musun çoğu kişi yapma diyor ama bilemedim
Feyzaa_Nurr ErsBegAs sağlıkla doğsun inşallah bizim geçen hafta belli oldu cinsiyetimiz daha hiçbir şey almadım erken gibi geliyor ama sonra geç kalacakmışım gibi hissediyorum
Feyzaa_Nurr Kvsr46kvsr bizimde kız olsaydı kuzenlerden kalan çok şey vardı belli başlı şeyler alınacaktı ama oğluşumuz süpriz yaptı bize 😂 birazda bu yüzden her şeyi baştan alacağım için yetişmez korkusu sarıyor
Kvsr46kvsr Feyzaa_Nurr yüzde 90 ihtimalle erkek dedi bugünn ❤️❤️ ayrıntılıyada girdikten sonra sıfırdan herşeyi almak gerekiyoor sanırım 😅
Me_liike Feyzaa_Nurr daha hiçbir şey almadım sen aldın mı 3ay kala başlar alırım diyet düşünüyorum 2 hamileligim
Feyzaa_Nurr Me_liike daha hiçbir şey almadım cinsiyeti geçen hafta belli oldu ona göre alırım diye almamıştım bir şey bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum artık anca yetiştiririm sanırım
Kurt_anne Feyzaa_Nurr Feyzaa_Nurr benim de tahmini Feyzaa_Nurr benim tahminen 15 i ikinci cocuk olduğu için hersey ilkinden hazır 😍😍😍
Feyzaa_Nurr Kurt_anne ay ne güzel sağlıkla doğsun inşallah Ağustos yaz sonu gibi ama çokta sıcak oluyor yenidoğan kıyafetleri ince alıp diğer aylar için mevsimlik mi almak daha mantıklı sence
Tire35 Bizim tarihte 11 ağustos görünüyor ikinci bebek olduğu için her şey var biberon emzik gibi şeyler akacağız kıyafete cinsiyeti bekliyorum ama ağustos yaz sonu ince kıyafet çok almaya gerek yok yeni doğanken zaten normal kalınlıkta giyiyorlar sonra da öyle gider ilk diye düşünüyorum
Feyzaa_Nurr Tire35 benimde kafama takılan o aslında ince mi almak lazım yoksa normal mevsimlik şeyler mi bakalım bayramdan sonra yavaş yavaş almaya başlayacağım
Me_liike Feyzaa_Nurr benim daha cinsiyet belli olmadı erkek gibi dedi 15 haftalık olduk ama 3 hafta sonra gel dedi tarama testi yaptırdiniz mi kaçıncı hafta oluyor ayrıntı ultrason ve 3 veya 4 tarama
Tire35 Feyzaa_Nurr nerede yaşıyorsunuz ben istanbuldayım ilk bebeğim temmuzds doğmuştu iki hafta uzun giymişti (ince mevsimlik) sonrasında kısa kollu zıbın giyiyordu gündüzleri geceleri yine uzun ince şimdi ağustos ortasında olacağı işin mevsimlik kalın olmayan kıyafetler ideal olur bence
Feyzaa_Nurr EsmanurTorun açıkçası bez stoğu düşünmüyorum çünkü her bebeğin gelişimi aynı olmuyor bittikçe almayı düşünüyorum