Feyzaa_Nurr Tahmini ağustosun 20’sinden sonra doğumu bekleyeceğiz siz bebişlerinize neler aldınız yeni doğan dönemi ve sonrası için
Accountant Feyzaa_Nurr tahmini 24 Ağustos hiç bir şey almadım daha biraz daha bekleyeceğim almak kolay
Nimpheloss Feyzaa_Nurr 23 ağustos cinsiyeti yeni belli oldu daha hiçbir şey almadım sadece alacağım şeyleri belirliyorum şimdilik detaylıdan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum
Dilekzamn Feyzaa_Nurr Ağustos 22 ama sezeryan olacağı için 10 gibi olur herhalde bir kaçtane takım aldım sadece ve zıbın 2 çocuk olacağı için daha sakinim birşeyleri almak için 🎀
EsmanurTorun Feyzaa_Nurr Benim de 5 Ağustos fakat bende sadece belirliyorum biraz erken gibi geliyor bazende geç mi kalıyorum diyorum ama daha 4 ay var yaaa yeni sezonlardan alıcam galiba
Feyzaa_Nurr Nimpheloss bizimde geçen hafta belli oldu cinsiyetimiz bayramdan sonra almayı düşünüyorum bende
Feyzaa_Nurr Dilekzamn ilk çocuk heyecanı farklı o zaman 😄 yaz bebeği olacağı için ne alacağım konusunda da biraz araştırma yapıyorum açıkçası ama bayramdan sonra almaya başlarım
Buketba Benim de tahminen ağustos ayına denk gelicek gibi ama daha cinsiyeti belli değil 😇 tabi ben yine dayanamadım biberon emzik ve bi kaç tane zıbın aldım 😇
Feyzaa_Nurr EsmanurTorun yaa banada erken gibi geliyor sonra bir şeyler görünce dayanamıyorum alıyım diyorum bazdnde son zamanda sıkışır mıyım acaba diye korkuyorum 😂
ErsBegAs Feyzaa_Nurr 14 Ağustos tahmini 🥹 Oğluşumuz olacak… 🧿💙 -bebek arabası -bebek beşiği (park yatak) -otomatik ana kucağı -nebülizatör 15-20 adet zıbın hastane çıkışı x2 nevresim takımı isime özel baskılı alt takım x5 tulum x3 Galatasaray tulumları, formaları vs..
Feyzaa_Nurr ErsBegAs sağlıkla doğsun inşallah bizim geçen hafta belli oldu cinsiyetimiz daha hiçbir şey almadım erken gibi geliyor ama sonra geç kalacakmışım gibi hissediyorum
Kvsr46kvsr Feyzaa_Nurr 23 ağustos son. Ama sezaryen olucak iki hafta önce olur muhtemelen. Herhangi bişey almadım cinsiyeti belli değil henüz. Ama kız olursa iki ablasından kalan bi sürü kıyafeti hazırda bekliyor zaten 😅 erkekse yeniden hazırlık yapılacak. Bunun içinde daha çok erken bence 😊
Feyzaa_Nurr Kvsr46kvsr bizimde kız olsaydı kuzenlerden kalan çok şey vardı belli başlı şeyler alınacaktı ama oğluşumuz süpriz yaptı bize 😂 birazda bu yüzden her şeyi baştan alacağım için yetişmez korkusu sarıyor
Kvsr46kvsr 2cocuk2kopek 16+ 4 😊 yarın kontrolümüz var muhtemelen bi fikrimiz olur. Ama belki değişir diye ayrıntılıyı beklemek istiyorum kesin sonuç için 😊
2cocuk2kopek Kvsr46kvsr ben 14 ama değişeceğini sanmıyorum gelişim olarak 16 da bacak aradı çok netti 😅 benim daha dönmez burdan
Kvsr46kvsr 2cocuk2kopek 😅😅 umarım dönmez. Kuzenimle yengemin ayrıntılıdan sonra değişti. Biri kızdı erkeğe döndü diğeri erkekti kıza 😅😅 güvenemiyorum o yüzden